Křest alba Lucerna Martina Hrubého a kapely Bůhví

Na podzim 2022 se uskuteční křest alba Lucerna Martina Hrubého a kapely Bůhví, který měl proběhnout již v roce 2020. Koncert přinese mix blues, rockové hudby a skladeb z repertoáru Bůhví.


Ve světě české hudební scény se chystá jedna z nejočekávanějších událostí podzimu roku 2022. Konečně přijde na řadu křest alba Lucerna zpěváka a kytaristy Martina Hrubého a jeho spoluhráčů z kapely Bůhví. Tato událost bude pro fanoušky obou umělců jistě velkým zážitkem, neboť jde o výjimečný milník jak v jejich hudební kariéře, tak i v historii české populární hudby.

Plánovaný křest tohoto alba se měl původně uskutečnit již na podzim roku 2020, avšak kvůli tehdejším protipandemickým opatřením byla akce odložena na neurčito. Po několika měsících se však Martin Hrubý a jeho kolegové z Bůhví rozhodli znovu nabrat elán a připravit tento očekávaný koncert pro své fanoušky. A jak se zdá, Lucerna nakonec nekřtěňátkem nezůstane.

Křest alba Lucerna se chystá být velkolepou událostí, která přinese nejen skvělou hudbu, ale také spoustu překvapení a emocí. Na koncertě zazní samozřejmě písně z alba, které se nesou v rytmu blues a rockové hudby, ale i výběr z repertoáru kapely Bůhví, která své první LP 'Akt' vydala již v roce 2004. Takže fanoušci se mohou těšit na skvělý mix hudby, který jim nikdy neomrzí.

Ve složení kapely, která doprovodí Martina Hrubého na křestu alba Lucerna, se objeví řada známých jmen z českých hudebních kruhů, mezi kterými nechybí také zpěvačka Barbora Červinková a klávesista Viktor Bartha. Dalšími členy kapely jsou Petr Ševčík (voc, g), Jiří Šimek (g), Bharata Rajnošek (trp, sax, fl), Jiří Částka (b, voc) a Tomáš Makovský (dr).


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy