Vesmírné Velikonoce: Filmové triky a dobrodružství čekají

Ve vesmírném stylu proběhne Velikonoční oslava v Muzeu Karla Zemana. Návštěvníci zažijí dobrodružství se vesmírnými mapami, úkoly a filmosauří tetování. Akce zahrnuje návštěvu expozice a venkovní stanoviště s úkoly.


29. března 2024 a 31. března  2024 v  10:00 – 18:00 se přiipravte se na velikonoční zážitek, jaký jste dosud nezažili. Muzeum Karla Zemana se pro letošní Velikonoce rozhodlo připravit akci plnou vesmírných dobrodružství, map, úkolů a filmosauří tetování. A to vše pod taktovkou světově uznávaných triků mistra filmového umění.

Na co se můžete těšit? Expozicí proletíte s vesmírnou mapou a ten, kdo vyřeší správně všechny úkoly, které ho na dobrodružné cestě potkají, se bude moci vrátit zpět na zem a potetovat/označit svou posádku stylovými filmosaury. Anebo jimi ozdobit velikonoční vajíčka. Jak komu zavelí jeho kreativita. Připravte se jak na cestování fantaziemi Karla Zemana, tak i prověření vaší pozornosti, spolupráce i dalších schopností. Akce zahrnuje návštěvu expozice + venkovní stanoviště s jednotlivými úkoly.

Kolik času na akci potřebujete? Akce probíhá v prostorách Muzea i v jeho blízkosti. Trasa s jednotlivými úkoly vás provede útulnými zákoutími nejbližšího okolí muzea, díky čemuž objevíte netradiční zákoutí Malé Strany. Na akci si připravte minimálně 2 hodiny času. Strávit u nás ale můžete tolik času, kolik si jen přejete. Kreativita a hravost plynutí času zrychluje a tak se může stát, že se váš let na kometě protáhne.

Zažijte vesmírné Velikonoce v kulisách světově uznávaných filmových triků a užijte si jedinečnou atmosféru Velikonoc v Muzeu Karla Zemana. Objednejte vstupenky a připojte se k dobrodružnému výletu za poznáním a zábavou, který si užijete nejen s rodinou či přáteli, ale také sám. Už teď se můžeme těšit na vaši návštěvu a s radostí vás uvítáme mezi hvězdami a vesmírnými dobrodruhy.

Neotálejte a vstupte do kouzelného světa Velikonoc v Muzeu Karla Zemana, který vás nadchne na první pohled. Vesmírné Velikonoce jsou tady jako stvořené pro zábavu, dobrodružství a prožití nezapomenutelných chvil ve společnosti rodiny a přátel. Buďte součástí této jedinečné události a odnesete si z ní nejen vzpomínky, ale také stylové filmosaury jako originální suvenýr.


ČNSO studio

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy