Audi Q4 e-tron nyní dostupný také ve verzi quattro

Audi spustila dne 7.5.2021 předprodej nejvýkonnější verze nového modelu Audi Q4 50 e-tron quattro na českém trhu.


Kompaktní SUV s elektrickým pohonem všech kol nabízí výkon 220kW a lze jej pořídit za cenu od 1 493 900 korun.

Spolu s uvedením nejsilnější motorizace Audi Q4 e-tron vstupuje také do nabídky hojně využívaného značkového financování Audi now, kde je možné pořídit základní verzi Q4 35 e-tron již od 12 999 korun měsíčně bez DPH. 

Krátce po světové premiéře Audi Q4 e-tron začal předprodej dvou výkonových verzí s pohonem zadní nápravy s označením 35 a 40. Ty nyní doplňuje také zatím nejsilnější provedení kompaktního SUV s pohonem všech kol s označením 50 quattro, které se na českém trhu nabízí za cenu od 1 493 900 korun včetně prodloužené tovární záruky na 4 roky / 120 000 kilometrů.  Pohon všech kol zajišťuje dvojice elektromotorů o kombinovaném výkonu až 220 kW, což přináší výborné jízdní vlastnosti a dynamiku za všech podmínek, z klidu na 100 km/h zrychlí za 6,2 sekundy.  Baterie o využitelné kapacitě 77kWh (celková kapacita 82 kWh) poskytuje dojezd až 488 kilometrů dle normy WLTP. Sériová výbava nejsilnějšího provedení Q4 50 e-tron quattro zahrnuje již ve standardu designové provedení Advanced, obsahující kontrastní lakování, specifický nárazník a 19“ kola s pětipaprskovým Aero designem, doplněný o progresivní řízení.  Na přání lze volit i sportovní design s-line. 

„Pohon všech kol quattro je dnes již neodmyslitelnou součástí nabídky vozů Audi a jsem rád, že na něj navazuje také nejnovější model Q4 e-tron,“ říká Marcel Archleb, vedoucí divize Audi Porsche Česká republika. „Vedle uvedení nejsilnější verze Audi Q4 e-tron startujeme také nabídku značkového operativního leasingu Audi now, která přináší velmi zajímavé ceny všech výkonových provedení tohoto kompaktního SUV.“

Audi now nabízí značkový operativní leasing vozů se čtyřmi kruhy ve znaku. Model Audi Q4 e-tron 35 o výkonu 125kW s pohonem zadní nápravy je dostupný za měsíční splátku již od 12 999 korun bez DPH při trvání smlouvy 48 měsíců s ročním nájezdem 10 000 kilometrů. V ceně měsíční splátky je také kompletní pojištění - tedy povinné ručení, havarijní pojištění včetně GAP i pojištění skel - a také předepsaný servis výrobce po dobu pronájmu. Podrobné informace na www.audinow.cz nebo u autorizovaných prodejců Audi. Nejsilnější verze Q4 50 e-tron quattro je dostupná při stejné délce leasingu a nájezdu za měsíční splátku od 16 099 bez DPH.

TIP REDAKCE: Jak ušetřit při nákupu vozů značky Audi ?

Pokud si chcete pořídit auto značky Audi za nižší cenu, doporučujeme vám navštívit tyto stránky:

Fotogalerie
ČNSO studio

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy