5 nejlepších malých ojetých vozů do 120 000 Kč

Sháníte ojeté vozidlo, které splní vaše požadavky jako je například pohodlnost, funkčnost, příjemnou pořizovací cenu či nižší stáří vozidla?


Připravili jsme pro vás 5 nejlepších malých ojetých vozů s cenou do 120 000 Kč a zároveň se stářím do deseti let. Jakmile si nějaký vůz vyberete, nezapomeňte si zkontrolovat jeho historii dle VIN kódu na checkcardna.com, ať nenaletíte podvodníkům a nepořídíte si kradený či bouraný vůz!

Pojďme se nyní společně podívat na výběr pěti nejlepších malých ojetých aut s rokem výroby nejpozději 2012 a cenou do 120 000 Kč.

Toyota iQ

První místo vyhrává Toyota iQ, která je vhodná pro každou ženu z města, která určitě ocení pohodlně parkování, právě díky šikovné velikosti vozu. Benzinová auta jsou vhodnější na kratší vzdálenosti a to je také důvod, proč je Toyota iQ vhodná do města. Na tomto odkazu: bestvindecoder.com/toyota-vin-decoder si můžete zkontrolovat historii vozidel značky Toyota online z pohodlí svého domova.

Škoda Fabia

Tento vůz je malý, skladný a také pohodlný i pro cestování na delší vzdálenosti. Seženete ho v benzinu i naftě a to za přijatelnou cenu.

Škoda Octavia

Jde o velmi oblíbený vůz mezi českými řidiči a často kupovaný rodinný model vozu značky Škoda. Škoda Octavia nabízí pohodlné řízení i prostorný zavazadlový prostor, což je určitě velká přednost tohoto vozidla.

Škoda Citigo

Další sympatický malý vůz, který se hodí do města. Jde o nejmenší modelovou řadu značky Škoda. I tento vůz nabízí možnost pohodlné parkování a navíc má velmi úsporný provoz.

Škoda Roomster

Škoda Roomster je pětimístné vozidlo s prostorným zavazadlovým prostorem, který ocení každá rodina.

Těchto pět menších modelů vozidel pořídíte na trhu s ojetými vozy s rozpočtem do 120 000 Kč. Pokud vyloženě nechcete pořizovat zcela nové auto s nutností využít další finanční služby jako jsou úvěry, půjčky a leasing, určitě doporučujeme hledat mezi těmito vozy.

Andrea Ježková 

Image by Jill Wellington from Pixabay

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

ČNSO studio

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy