Akce pro celou rodinu na Loděnici Vltava

Otevírání lanového centra a Loděnice Vltava nabízí vzrušující zážitky s lanovým lezením a vodáctvím pro všechny. Akce je vhodná pro rodiny a přátele, kteří chtějí strávit zábavný den s něčím novým.


Otevírání lanového centra a Loděnice Vltava je akce, která přináší pravý nadšenecký zážitek plný vzrušení a zábavy v srdci naší země. Tato akce není jen pro ty, kteří ovládají dovednosti lanového lezení a vodáctví, ale i pro ty, kteří si chtějí vyzkoušet něco nového a objevit radosti, které přináší překonávání lanových překážek a jízda na turistických lodích.

Lanové lezení a vodáctví jsou nejen skvělým způsobem, jak rozvíjet fyzickou kondici a dovednosti, ale také skvělou příležitostí, jak strávit čas s rodinou a přáteli. V Loděnici jsme připraveni všechny z vás s otevřenými pažemi přijmout a poskytnout vám bezpečný, ale vzrušující prožitek, který si budete dlouho pamatovat.

Lanové centrum je vybaveno osmimetrovými lanovými překážkami pro ty nejdaringovější z vás. Ale se nebojte, budete mít k dispozici naši odbornou pomoc a doprovod. Co se týče jízdy z turistických lodí, naše Loděnice Vltava nabízí výlety, kde budete moci okusit vzrušení z jízdy v kanoi, která na první pohled může působit vratce. Ale za šumotem vodních proudů Vltavy čeká uklidňující atmosféra a relaxace.

Na konci akce se těšíme na společný táborák. Nejen, že se budete moci vrhnout na opékaní typických vodáckých špekáčků, ale také se budete moci těšit na společnou atmosféru a smích, který přináší táborák s přáteli a rodinou.

Co se týče přístupů, vstupné ve výši 150 Kč platí pouze pro sportovce účastnící se programu na vodě nebo na lanech, zatímco doprovod může vstoupit zdarma. Abychom zaručili hladký průběh, není třeba rezervovat si místo. Stačí se prostě přijet a ponořit se do zábavy a vzrušení. Připravili jsme se na jakékoliv počasí, takže přijďte a dovolte nám učinit z vašeho dne něco skutečně nezapomenutelného.


ČNSO studio

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy