Birell vítá podzim novými příchutěmi

Birell uvádí na trh limitovanou edici ochucených nealkoholických piv s podzimními příchutěmi.


V půllitrových plechovkách si spotřebitelé budou moci vychutnat kombinace českých druhů ovoce Hruška & Kdoule a Jablko & Švestka.

Birell navazuje na úspěch letní řady ovocných nápojů a přichází se svou vůbec první podzimně laděnou limitovanou edicí.

„Zájem spotřebitelů o nealko radlery s novými příchutěmi z limitovaných edicí, které jsme nabízeli v průběhu léta vloni i letos, byl enormní. Potvrdilo se nám, že lidé rádi ochutnávají nové varianty Birellu. A protože na podzim lidé vyhledávají zase jinou paletu chutí, rozhodli jsme se připravit verze postavené vyloženě na chutích podzimního ovoce. Věříme, že si je spotřebitele oblíbí stejně jako ty letní,“ říká Oliver Jáchymovský, Senior Brand Manažer značky Birell.

Lidé budou moci ochutnat dvě nové varianty oblíbeného nealko radleru s příchutí podzimního ovoce Hruška & Kdoule a Jablko & Švestka. Sladká hruška je doplněna o kyselejší kdouli a nabízí příjemně vyváženou chuť, podobně jako varianta sladkých jablek obohacená o typickou chuť podzimní švestky.

Základem obou variant je tradičně nealko pivo Birell Světlý, který tvoří 50 % obsahu obou novinek, zbytek tvoří příslušné ovocné šťávy. Nealko radlery obsahují maximálně 0,4 % alkoholu. Obě varianty mají nízký obsah cukru, Jablko & Švestka pouze 3,4 g na 100 ml, Hruška & Kdoule dokonce jen 3,1 g na 100 ml, což je méně něž většina slazených limonád. Stejně jako všechny ostatní varianty Birellu neobsahuje ani podzimní limitovaná edice umělá barviva ani konzervanty.

Podzimní edice bude dostupná v maloobchodních sítích prodejen v 0,5 l plechovkách od září roku 2023.

V obchodech zůstávají i nadále v prodeji oblíbené příchutě z letní limitované edice Višeň & Ostružina a Mango & Citron. S létem naopak končí prodej verzí Borůvka & Brusinka a Mandarinka & Yuzu. Na výčepech ve vybraných hospodách je ve stálé nabídce Pomelo & Grep a nově Višeň & Ostružina.

Udělejte si výlet do světa piva v pivních lázních.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy