Den sportu a zdraví v Beachklubu Ládví

Den sportu a zdraví 6. dubna 2024 v Beachklubu Ládví nabídne mnoho sportovních a zdravotních aktivit zdarma. Navštívit můžete stánky s informacemi o zdraví a vyzkoušet různá cvičení včetně jógy a pilates.


V dnešní době, kdy většina z nás tráví svůj čas u technických vymožeností jako jsou počítače, mobilní telefony, nebo robotizace, velmi často zapomínáme na péči o vlastní zdraví a fyzickou kondici. Proto se akce jako Mezinárodní den sportu a zdraví, který připadají na 6. a 7. dubna, stávají stále důležitější pro povznesení kvality našeho života. Fungují jako nezbytná připomínka o tom, že pečovat o naše zdraví by mělo být samozřejmostí.

Jeden takový den sportu a zdraví se uskuteční 6. dubna 2024 v Beachklubu Ládví, který zde přivítá širokou veřejnost, která může zdarma navštívit a zúčastnit se mnoha sportovních i zdravotních aktivit od 10:00 do 16:00 hodin. “Cílem akce je přivést sport a odbornou péči o zdraví lidí do jednoho prostoru, kde si zároveň mohou užít zábavy, a na jeden den odpočinout ve venkovní či vnitřní restauraci a zúčastnit se programu akcí zaměřených na zdravý životní styl,” popisují organizátoři akce.

Během dne budou pro návštěvníky připraveny různorodé aktivity, jako třeba cvičení pro rodiče s dětmi, jóga pro zdravá záda, pilates, rehabilitační jóga i cvičení speciálně upravené pro seniory. Přednáška na téma psychohygieny poslouží zájemcům o udržení sirového zdraví. Sportovní nadšenci budou moci nakouknout na Pražskou junior beach ligu a oddechnout si při interaktivním workshopu “Špunti na písku” zaměřeném na plážovou házenou. Praktické medvídkové nemocnice pak pomohou nejmladším překonat strach ze zdravotní péče.

Kromě sportovních aktivit, se návštěvníci mohou těšit na stánky poskytující různé informace a rady ohledně zdraví. Měření tlaku, BMI, analýza cukrů, vitamínů, minerálů a tuků v krvi budou přístupné zdarma, stejně jako nutriční poradenství či interaktivní praktická cvičení. Široká škála preventivních programů se zaměřuje na témata jako osobní hygiena, pravidelný pohyb, prevence bolestí zad, zdravý spánek, či prevence onemocnění z klíšťat.


ČNSO studio

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy