Michito Sanchez přichází do Prahy s Latin-Jazzem

Michito Sanchez, hudební génie a zakladatel skupiny Michito Sanchez Salsa Orchestra, která získala titul "Nejlepší salsa kapela" na Las Vegas Music Awards, zahajuje nový projekt "Czechiando" v Praze.


14. dubna od 21:00 v kavárně Jazz Dock se spojí magie hudby, světel a vášně. Vystoupení Michito Sancheze, hudebního génia, který svět okouzlil svým nezapomenutelným talentem. V roce 2006 vykročil na novou cestu, když se přestěhoval do Las Vegas, města, kde jsou sny jako doma.Představte si, jak se cítí být v centru nervozity, euforie a napětí, jako kapelník nově založené skupiny Michito Sanchez Salsa Orchestra. A samozřejmě, žádný dům není úplný bez své rodiny, a to byla role, kterou tato kapela hrála.

Michito Sanchez Salsa Orchestra svým unikátním stylem rychle ovládla scénu v Las Vegas. Jejich koncerty byly pořád vyprodávané, ať už na slavném Las Vegas Strip nebo jeho okolí. Jejich úspěch vrcholil v roce 2007, když získali titul 'Nejlepší salsa kapela' na 1. ročníku Las Vegas Music Awards. Nebylo divu, že si tak získali srdce a uši posluchačů po celém světě.

Ale Michito Sanchez nebyl člověkem, který si odpočinul na vavřínech. Náš hudebníý poutník si našel nový domov v Praze, kde vytvořil svůj nový projekt nazvaný 'Czechiando'. V překladu ze španělštiny, tento název znamená 'podívej se na to”! Ze své nové základny tvořil své nádherné fusion, latin a jazzové zvuky, které jsou inspirací pro celou novou generaci nadšenců latinské hudby.

'Czechiando' je vrcholem práce, kterou Michito vložil do své hudební kariéry. Vybral si skladby od inspirujících jazzových umělců, se kterými měl tu čest spolupracovat během let. To jsou jména, která zazářila na světové scéně, jakými jsou Joe Zawinul, Tito Puente, George Benson, Herbie Hancock, Arturo Sandoval, David Garfield, Joe Sample, Willie Bobo, Poncho Sanchez, Dave Valentin a další.

Michito Sanchez a jeho Czechiando je příběh jednoho muže a jeho vášně pro hudbu, který vytvořil svět remcavých rytmů a melodií, které odkryla jeho inspirace z celého světa. Takže, když se zeptáte, 'Kdo je Michito Sanchez a co je to vlastně ten Czechiando?' Odpovědí je jen jedno - hudba, která spojuje srdce, směje se a sny, stejně jako Michito sám.


ČNSO studio

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy