Přepisujeme šek! #HOLD2021 překonal rekord

Dobrá věc se podařila! Dvanáctý ročník projektu Sparta vzdává #HOLD2021 byl i díky veleúspěšné aukci originálních dresů rekordní! Výsledná částka činí 564.738 korun nyní poputuje na konta dvou domácích hospiců.


Bez speciálních ceremoniálů. Bez diváků na stadionu. Bez účasti všech hrdinů, kteří se denně starají o naše zdraví a bezpečí. Přesto všechno se stal dvanáctý ročník projektu Sparta vzdává #HOLD2021 tím nejúspěšnějším v historii Sparty!

K výnosu z prodeje 1777 virtuálních vstupenek na zápas s Litvínovem se přidalo úžasných 411.983 korun z dobročinné aukce originálních zápasových dresů Sparta vzdává #HOLD2021. Šlo zároveň o nejúspěšnější aukci v historii našeho klubu.

Jelikož původní optimistická varianta šeku pro domácí hospice počítala i s výnosem z aukce s částkou 507.267 korun, po nedělním ukončení dobročinné dražby bylo třeba výslednou částku ještě navýšit na finálních 564.738 korun!

"I v tomto zvláštním ročníku se nám podařilo vybrat opravdu neuvěřitelnou částku. Moc fanouškům děkuji, že kupovali vstupenky, dražili dresy a pomáhali s námi. Opět ukázali, že mají srdce na pravém místě. Jsem za všechny moc pyšná,“ říká generální manažerka hokejové Sparty Barbora Snopková Haberová.

Částku si mezi sebou rozdělí dva domácí hospice Cesta domů a Nablízku. Děkujeme všem zástupcům Integrovaného záchranného systému a Armádě ČR, že se pro tento ročník vzdali příspěvku právě ve prospěch těchto dvou zařízení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy