Účelem této pozice je plánovat a řídit denní a týdenní činnosti oddělení přebalování s cílem dosažení plánovaných KPI a s ohledem na kvalitu, optimální náklady a dodržování nejlepších postupů. Dále provádět, kontrolovat a řídit procesy v provozu přebalování piva v souladu s předepsanými postupy a specifikacemi. Řídit se pokyny a příkazy nadřízených. Dosahovat stanovených KPI. Dodržovat postupy (SOP, OPL, GOP) a interní směrnice HACCP a EHS.
Popis činnosti:
• Zajišťuje obsluhu strojů a zařízení v provozu stáčení piva
• Podílí se na zajišťování čistoty v oddělení stáčíren ( Housekeeping / 5S )
• Vykonává činnosti spojené s programem CIL (úklid, kontrola, mazání)
• Vykonává činnosti spojené s CIP (sanitace), provádí přestavby formátových dílů, drobné seřízení strojů a preventivní údržbu
• Zajišťuje rutinní inspekce, čištění strojů a preventivní údržbu dle zásad autonomní údržby popsané v pilíři Asset Care a Asset Care strategii pivovaru. Rozsah činností vychází z osobního tréninkového plánu.
• Vykonává činnosti podle příslušných denních, týdenních a měsíčních KPI a komunikuje nápravná opatření na odpovídajících poradách
• Provádí odhalování závad s oddělením údržby za účelem odstranění příčiny problému (RCA)
• Dodržuje standardy EHS, systém zajišťování jakosti a HACCP
• Podílí se na vedení výrobní administrativy (provozní záznamy a reporty, zadávání do PC)
Zaměstnanecké výhody4):
Stravenky, Multisport, Cafeteria, výhodnější ceny firemních produktů