ZPRÁVY Sport Praha

Brankářská krize Sigmy - nový trenér, nové naděje

Gólmanské problémy SK Sigma Olomouc pokračují. Brankář Matúš Macík udělal několik chyb, Tomáš Digaňa také zklamal a Jakub Trefil nedostal šanci. Trenér brankářů Lovásik odešel, nový trenér je Otakar Novák. Sigma hledá stabilitu v bráně, zváží hostování a příchody brankářů.

0

Před 3 týdny Michaela Prokopová

Koželuhová září v Berouně: Kousková drží 27. místo

Tereza Koželuhová se v prvním kole Tipsport Czech Ladies Open v Berouně blýskla skvělým výkonem, přestože po dešťové pauze znervózněla. Sára Kousková je nejvýše postavenou Češkou na 27. místě. Turnaj je součástí Ladies European Tour s dotací 300 000 eur. V čele stojí Williamsová z Walesu.

0

Před měsícem Rebeka Schmidt

Ostravští atleti míří na mistrovství Evropy

Ostravští atleti se pilně připravují na nadcházející mistrovství Evropy. Mezi hlavní postavy patří nadějný oštěpař, jenž analyzoval svou formu po přípravném soustředění a cílem je přístupit v Římě v nejlepší kondici. V boji se silnými soupeři, jako je Julian Weber, věří, že klíčová bude precizní příprava.

0

Před měsícem Miroslav Pucholt

Sparta vybuduje novou arénu na Strahově za 1,8 mld

Valná hromada FAČR schválila, že AC Sparta Praha, jako jediný uchazeč, může vybudovat novou arénu na strahovském stadionu za 1,8 miliardy korun. Součástí dohody je závazek poskytnout stadion k reprezentačním zápasům. Schválena změna stanov, zvýšení počtu členů výkonného výboru a rozdělení příspěvků.

0

Před měsícem Lenka Hubingerová

Adam Růžička končí v NHL kvůli "lajně"

Bratislavský hokejista Adam Ružička, který hrál za Dynamo Pardubice, byl v roce 2017 draftován Calgary Flames. Po třech letech na farmě odehrál za Flames 114 zápasů. Jeho kariéra v NHL byla narušena incidentem s kokainem. Video sám zvěřejnil na sociální síti. Přestoupil do Spartaku Moskva.

0

Před měsícem Ester Vohradská

Euforie v Česku díky mistrovství světa v hokeji

Česká republika se ponořila do vlny euforie díky mistrovství světa v hokeji, konanému v pražské O2 areně. Premiér Fiala chválil akci jako fantastickou reklamu pro zemi, zatímco hokejisté jako Roman Červenka oslavovali úspěchy s fanoušky.

0

Před měsícem Miroslav Pucholt

Birmančevič nejlepším hráčem sezóny, Matějovský osobností ligy

Anketa Ligové fotbalové asociace odhalila vítěze sezóny 2023/2024. Veljko Birmančevič byl oceněn jako nejlepší hráč a cizinec sezony díky 16 gólům a 11 asistencím v dresu Sparty Praha. Marek Matějovský z Mladé Boleslavi získal titul osobnost ligy. Nejlepším objevem sezony se stal Tom Slončík ze Zlína.

0

Před měsícem Adam Wágner

800 podvedených fanoušků na MS v hokeji

Policie eviduje přes 800 podvedených fanoušků během hokejového mistrovství světa. V Praze bylo nahlášeno 730 falešných vstupenek s škodou 2,6 milionu korun, v Ostravě 63 s škodou 160 tisíc korun. Policie obvinila pět osob. Finálový zápas sledovalo 3,74 milionu diváků.

0

Před měsícem Ester Vohradská

Pelta a Kratochvílová na odvolání - vrchní soud rozhodne

Soudní proces od úterý do čtvrtka zahrnuje Miroslava Peltu a Simonu Kratochvílovou, kteří se odvolali proti odsouzení. Státní zástupce také podal odvolání proti osvobozujícím rozsudkům pro některé obžalované. Vrchní soudce může rozsudek zrušit, potvrdit nebo změnit.

0

Před měsícem Adam Wágner

Šlehačkový běh: registrace a medaile pro všechny

Další ročník oblíbeného běhu zahrnuje registraci od 9:45 do 11:30, různé časy startů a trasy o délce 1,7 km a 3,4 km. Na závěr si můžete užít šlehačkovou válku. Účastníci dostanou na začátku startovní číslo, v cíli medaili a malou odměnu.

0

Před 2 měsíci Lenka Hubingerová

Běh pro Paraple 2024 slaví 30 let!

"Běh pro Paraple", založený Michalem Horáčkem, se letos koná 25. 5. v Malešickém parku v Praze 10. Akce kombinuje sportovní výkon s rodinným setkáním, slaví 30. výročí Centra Paraple. Nabízí stometrové běhy, orientační běh a hudební vystoupení.

0

Před 2 měsíci Jiří Padevěd

Olympijská zábava pro celou rodinu ve Stodůlkách

DDM Stodůlky pořádá 12. ročník Rodinných sportovních her. Hry obsahují různé sportovní disciplíny, které musí splnit tým složený z dítěte a člena rodiny. Inspirací je letní Olympiáda. Registrace probíhají online, počet účastníků je omezen. Akce je vhodná pro děti od 3 let.

0

Před 2 měsíci Lenka Hubingerová

Liga vzkvétá - sponzoři navýšili příspěvky pětinásobně

Zatímco dosud bylo vypláceno 150 milionů korun ročně, nyní částka dosahuje téměř pětinásobku. Sponzoři jako O2 TV, Chance a Betano poskytli vysoké příspěvky, další možnosti se ještě řeší. Kluby očekávají významné zlepšení kvality ligy.

0

Před 2 měsíci Jiří Padevěd

Prskavec chce dvě medaile z Paříže

Jiří Prskavec sní o zisku dvou olympijských medailí ve dvou různých disciplínách na hrách v Paříži, inspirován úspěchem Jessiky Foxové. Po zlatě v kajaku na olympiádě v Tokiu se soustředí také na kánoi.

0

Před 2 měsíci Jiří Padevěd
Vizovické Trnkobraní 2024