Doporučení knihy: Pár zbytků pro krysy

Jiří Sivok už jako malé dítě toužil sát lidem krev, a tak se v dospělosti stal pojišťovákem.


Následně si přál bičovat poddané, a tak se změnil v manažera. Od patnácti let se protloukal jihočeskými literárními kotlinami a také založil HSF klub (horor, sci-fi, fantasy). Z jeho neznámých prací je nejvíce známá povídka Úsek dopravních nehod, která byla přepracována Českým rozhlasem do audio verze, jež je dohledatelná k poslechu na internetu.

Alespoň tak tomu bylo do chvíle, než Jiří Sivok spojil své síly s nakladatelstvím Golden Dog a v roce 2020 ukázal, že se to hororovými autory na jihu Čech skutečně jen hemží. Zvláště takovými, kteří jsou schopni psát o temných lidských osudech jasně, stručně, ale především způsobem, z něhož vás bude mrazit.

Jiří Sivok už ukázal, že Smrt bývá nehezká, ale tentokrát se představuje v ještě kratším formátu, tedy prostřednictvím povídek. V knize Pár zbytků pro krysy najdete celkem sedmnáct příběhů, které mapují Jiřího tvorbu od jejích počátků po současnost. Nejedná se o sbírku čistě hororovou, ale temná témata jednoznačně převažují. To vám dokáže i v případě svých vědecko-fantastických kousků.

Obestře vás temnota, kterou naleznete jak ve své minulosti, tak v současnosti, na naší Zemi, ale i mimo ni. Můžete si být jistí, že ani vědecko-fantastické příběhy se neobejdou bez pořádné dávky nepříjemných pocitů. A třeba se i zasmějete. Sem tam. A trochu paranoidně… Tak jaké zbytky pro krysy zůstaly na vás?

Sbírka Pár zbytků pro krysy prezentuje Jiřího Sivoka jako autora s komplexním pohledem na temnou literaturu. V nakladatelství Golden Dog mu navíc věří, protože Pár zbytků pro krysy nebude jedinou knihou, kterou Jiří Sivok v roce 2022 vydá. To se ale těšte až na druhou polovinu roku. Zatím si vyberte nějaké zbytky pro krysy, které na vás zbydou.

Pár zbytků od krysy jsou na trhu od 21. února 2022.

Odkaz pro objednání knihy: https://www.goldendog.cz/produkt/par-zbytku-pro-krysy/

O nakladatelství Golden Dog

Nakladatelství Golden Dog se zaměřuje na horor, thriller, detektivku a další žánrovou literaturu (fantasy, scifi). Jedním z cílů nakladatelství je podpořit české hororové autory, vydávat je pod jednotnou značkou a spojit je tak v soběstačnou a fungující skupinu.

Více na www.goldendog.cz

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy