Horská služba Beskydy získala ocenění Radegastův Strážce Hořkosti 2023

Pivovar Radegast předal výroční ocenění Radegastův Strážce Hořkosti organizaci Horská služba Beskydy.


Toto ocenění je udělováno každý rok organizacím nebo jednotlivcům, kteří prokazují dlouhodobou vytrvalost, houževnatost a morální sílu při překonávání „hořkých překážek. V průběhu slavnostního předávání byl navíc odhalen nový ležácký tank pojmenovaný na počest Horské služby Beskydy.

Horská služba Beskydy byla vybrána jako druhý držitel ocenění nejen za jednotlivé zásluhy svých záchranářů, ale hlavně za celkový přínos, který má tato organizace a všichni její členové pro život v Beskydech.

„Oceňujeme horskou službu jako soudržný a pevný celek, který každodenně usiluje o naplňování svého poslání, aby se všichni obyvatelé, hosté a turisté v Beskydech cítili bezpečně a věděli, že je tam někdo, kdo jim v případě nouze přijde na pomoc,“ vysvětluje Ivo Kaňák, manažer Pivovaru Radegast.

Náčelník Horské služby Beskydy Radan Jaškovský převzal certifikát „Radegastův Strážce Hořkosti“ za rok 2023 v nové varně Pivovaru Radegast.

„Jsme hrdí a dojatí, že naše práce a oddanost byly uznány prostřednictvím prestižního ocenění. Slova o respektu ke každému, kdo vykonává své řemeslo s vášní a nadšením, nás hluboce oslovila,“ říká Radan Jaškovský, náčelník Horské služby Beskydy, a dodává: „Naše služby v Beskydech jsou nejenom o zachraňování životů, ale také o podpoře místního společenství.“

U příležitosti předání ocenění byl v nošovickém pivovaru odhalen ležácký tank s označením

„Ležácký tank Horské služby Beskydy 2023. „Až bude pivo z tohoto ležáckého tanku stočeno, poputuje jeden slavnostní sud piva přímo k Horské službě Beskydy a jejím členů,“ uvádí Petr Klíma, Senior Brand manažer značky Radegast.

Prvním laureátem ocenění „Radegastův Strážce Hořkosti“ se v roce 2022 stal in memoriam Karel Loprais, šestinásobný vítěz závodu Rallye Dakar.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 18.01.2024 15:44




0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy