Kam vyrazit na výlet v Karlových Varech?

Karlovy Vary mají bez pochyb hodně co nabídnout. Nejen proto se staly cílovou destinací turistů z celého světa. Také se chystáte na výlet do Karlových Varů a přemýšlíte, kam se podívat? Máme pro Vás několik tipů, které můžete navštívit.


Ať už se chystáte na romantickou procházku přírodou nebo chcete zabavit dítka, určitě byste neměli minout Stezku plnou strašidel, která se nachází cca 2,5 km od centra Karlových Varů. Příjemnou procházkou lesem totiž narazíte na ne jedno strašidlo, určitě se Vám tahle stezka bude líbit.

Ze Stezky plné strašidel si to můžeme namířit do Hvězdárny Františka Krejčího, která Vám nabídne pohled do vesmíru a další související a zajímavé informace o něm. Cesta Vám bude trvat přibližně 45 minut, Hvězdárna se nachází cca 2,5 km od Stezky plné strašidel.

Prohlédněte si celé Karlovy Vary z nejkrásnější rozhledny

Po zajímavých zážitcích, kdy jste potkali několik strašidel a vydali se do vesmíru, můžete zavítat na Rozhlednu Diana, která Vám nabídne překrásný výhled na celé Karlovy Vary. Můžete se tak pokochat nádherným pohledem na toto rozlehlé české město. Pokud se sem vydáte, budete už potřebovat auto, protože Rozhledna Diana se nachází cca 8 km od Hvězdárny.

Zastavte se na skvělý oběd v restauraci Charleston nebo v restauraci Parlament

V centru Karlových Varů se dá dobře najíst na každém rohu. My Vám ale doporučujeme restaurace Charleston v ulici Bulharská a Parlament v ulici Zeyerova, které nabízejí bezvadnou atmosféru, výtečné jídlo a najdete je přímo v srdci Karlových Varů. Restaurace se nacházejí cca 100 metrů od sebe, proto můžete rovnou navštívit obě dvě. V jedné si dáte nějaké skvělé jídlo na doplnění energie a ve druhé si můžete dát dobrou kávu k odpočinku.

Náš tip

V Bulharské ulici, kde se nachází právě restaurace Charleston, sídlí také půjčovna obytných vozů. U kafíčka si můžete naplánovat trasu Vaší vysněné dovolené a rovnou si jeden obytný vůz zarezervovat.

Vyrazíte na svůj příští výlet poznávat krásy Karlových Varů? Pokud ano, určitě navštivte výše zmíněná místa. Nebudete litovat.

Zdroj fotografie: www.pixabay.com

ČNSO studio

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy