Linka bezpečí: V novém spotu si zahráli i vicemistři Evropy v plážovém volejbalu Perušič se Schweinerem

Linka bezpečí představila nový spot, jehož cílem je upozornit na význam Linky bezpečí, která pomáhá dětem a studentům nepřetržitě 24 hodin denně i o Vánocích a získat finanční prostředky k zajištění nonstop provozu.


"Nový spot cílí na širokou veřejnost a dárce, ale i na naši cílovou skupinu, což jsou děti a studenti. Bude spuštěn v rámci charitativního projektu České televize a dále na sociálních sítích Facebooku a Instagramu. Na výrobě spotu se podílela agentura Silver BC a mediálním partnerem je Česká televize," uvedla Soňa Petrášková, ředitelka Linky bezpečí.

Linka bezpečí je neziskovou organizací a z hlediska financování by její provoz bez dotací MPSV a MVČR a generálních partnerů (O2, ČSOB, Nadace RSJ) nebyl možný. V posledních letech Linku bezpečí významně podporují města, obce a městysy a roste také počet individuálních dárců, kteří mají zájem dětem pomáhat.

"Naše velké poděkování patří plážovým volejbalistům Ondrovi a Davidovi, kteří krom toho, že si ve spotu zahráli, tak pro Linku bezpečí už celkem vydražili 365.000 Kč v rámci projektu 'Vyber si. Vydraž si. Zahraj si.'," dodala Soňa Petrášková.

I VY se můžete přidat k našim olympionikům a podpořit nonstop provoz Linky bezpečí, která denně odbaví až 400 dětských trápení, na www.linkabezpeci.cz.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy