Pořiďte si nové stínění nebo vrata na míru

Léto je za rohem, jedna z věcí, která by žádnému domu ani bytu neměla chybět, je stínění. Že máte žaluzie, ale už neslouží tak, jako dřív? Pokud bydlíte v Praze a okolí, není nic jednoduššího než oslovit specialisty z Univers. Kromě stínění vám mohou nabídnout i garážová vrata, markýzy nebo sítě do oken.


Univers má svoji pobočku v Kladně

Mnoho věcí si dnes dokážeme vybrat a objednat online, stínění nebo vratovou techniku tak snadno ale nevyberete. Je třeba zvážit všechny parametry, vybrat si řešení, které se vám zdá nejlepší, a poradit se s odborníky. Co je lepšího než osobní setkání se specialistou, který své práci rozumí a stojí za ním dlouhé roky zkušeností?

Univers
tohle všechno hravě splní, vydat se můžete osobně na pobočku v Kladně, kde se můžete podívat blíž na všechny možnosti, probrat zvláštnosti svého domova, vyjádřit, v čem vidíte problém. Vše důkladně zkonzultujete, domluvíte si zaměření na místě, po něm pak bude následovat nabídka na míru. Když ji odsouhlasíte, připraví vám smlouvu a pak už jen čekáte, až se vámi vybrané produkty vyrobí a dojde k jejich instalaci.

Image title

Co všechno v Univers umí?

Už od založení společnosti je jejím cílem dodávat zákazníkům kvalitní stínící a vratovou techniku, která jim bude dlouho a dobře sloužit. Je jedno, zda je zákazníkem koncový uživatel, který si objedná jedny vrata či pár žaluzií, nebo firma, která požaduje desítky kusů. V Univers se snaží najít řešení na míru všem, zejména v oblasti:

  • Žaluzií do oken, které mohou mít podobu oblíbených hliníkových žaluzií, luxusních dřevěných interiérových žaluzií, látkových žaluzií, plisé i látkových rolet.
  • Venkovních rolet, které se postarají o stínění i tepelný komfort, plní ale i bezpečnostní funkci. Nejoblíbenější jsou venkovní předokenní rolety a screenové rolety.
  • Sítí proti hmyzu, které se dají instalovat do oken a dveří. Hmyz vás díky nim už nebude obtěžovat, pořád ale doma budete mít dostatek světla a čerstvého vzduchu.
  • Venkovních markýz, které vám poskytnou stín během parných letních dní a vaši terasu, balkon nebo předzahrádku povznesou zase o něco výš. V Univers umí jak kazetové markýzy, tak ty otevřené a sklopné. Je na vás, kterým dáte přednost.
  • Vrat včetně vjezdových bran, a to jak pro rodinné domy, tak průmyslové haly apod.
  • Rolovacích mříží, které domovu i obchodnímu prostoru přinesou ochranu, jsou i estetickým řešením. Spojují v sobě bezpečí, design i funkčnost.

Každá zakázka je originál

Ať už se rozhodnete pro pořízení sítí proti hmyzu, žaluzií, rolet nebo vrat, vždy se můžete spolehnout na to, že specialisté z Univers vám připraví řešení na míru. Každá zakázka se vyrábí po zaměření na místě instalace, a to s ohledem na specifika místa a vaše požadavky.

Zdroj fotografií: Archiv Univers Tech s.r.o.

Fotogalerie
Autor: Mediální skupina Region24 Článek může obsahovat komerční sdělení.

ČNSO studio

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy