Knižní tip: Veronika Fiedlerová se představuje duchařskou detektivkou Pozdravy záhrobí

Autorka se ale konečně představuje ve větším formátu, a to rovnou třistapadesátistránkovým románem Pozdravy záhrobí, kde umně spojuje prvky detektivky, fantasy a hororu.


Veronika Fiedlerová má za sebou úspěšné publikování povídky Kozlí pramen včasopise Pevnost. V roce 2019 vyhrála soutěž Rokle šeré smrti.

Benedikt Klausner je na první pohled obyčejný vyšetřovatel pojistných událostí. Chce vědět, co se stalo a ujistit se, že máte dostat peníze. Anebo naopak zjistit, proč je dostat nemáte. Jen ty jeho metody nejsou tak obvyklé. Kromě toho, že je na místě schopen zjistit, co se skutečně stalo, jako kdyby si promítal film s událostmi minulými, má ještě mnoho známých. Pod zemí. Ano, Benedikt Klausner vídá mrtvé lidi.

Co se stane ve chvíli, kdy se Benediktův osud zkříží s intrikami místního bosse, který chce kasírovat peníze za smrt své ženy? A jak to dopadne ve chvíli, kdy není ani na záhrobí spolehnutí? Dočtete se v dalším českém románu z českého prostředí, který pro vás nakladatelství Golden Dog připravilo.

Prostřednictvím knihy Pozdravy záhrobí může zavítat do dalších zákoutí strašidelné literatury. Tato zákoutí jsou tentokrát přístupnější čtenářům, nemají primárně zhnusit nebo znechutit, ale mohou přivodit příjemné mrazení. Tohle je kniha, která je vhodná i mládeži. Více méně. Záhrobí vás zdraví a láká k sobě.

Kniha Pozdravy záhrobí je na trhu od 26. dubna 2021.

Odkaz pro objednání knihy: https://www.goldendog.cz/produkt/pozdravy-zahrobi/

Knihu můžete také zakoupit v rámci předplatného, které nakladatelství Golden Dog nově nabízí. Součástí předplatného jsou tři knihy – všechny podepsané autorem – které vyjdou v první polovině roku 2021 a čtenář je vždy dostane na adresu, kterou zadal. Na tři knihy tak stačí jedna objednávka a není nutné žádné další klikání. 

Předplatné je možné objednávat zde: https://www.goldendog.cz/produkt/predplatne-duben-az-cerven-2021/

O nakladatelství Golden Dog

Nakladatelství Golden Dog se zaměřuje na horor, thriller, detektivku a další žánrovou literaturu (fantasy, scifi). Jedním z cílů nakladatelství je podpořit české hororové autory, vydávat je pod jednotnou značkou a spojit je tak v soběstačnou a fungující skupinu.

Více na www.goldendog.cz

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy