Připravte se na jaro s těmito jarními květinovými truhlíky z e-shopu Homedecorhome.cz

Tyto jarní květinové truhlíky plně nahradí natrhané rostliny ze zahrádky a navíc nezvadnou!


S těmito jarními truhlíky uděláte parádu. Je vám vždy líto, že květiny odkvétají a ztrácí tak svůj půvab? Řešením jsou jarní truhlíky s umělými, ale důvěryhodnými květinami z e-shopu Homedecorhome.cz, které můžete používat k dekoraci vašeho domova opakovaně každý rokUmělé květiny jsou precizně vyrobeny tak, aby se co nejvíce přiblížily těm opravdovým.

Truhlík plný lásky

Proč truhlík plný lásky? V tomto květinovém jarním truhlíku najdete velké přírodní proutěné srdce, které symbolizuje láskyplný domov. Srdce doplňuje různobarevné jarní květiny, které vypadají jako pravé! Nebaví vás starat se o rostliny nebo vám doma často nepřežijí ani pár dní? Tento truhlík je ideální náhradou pro nadcházející jarní dny.

Přivítejte jaro truhlíkem s čemeřicí 

Truhlík s čemeřicí v různých barevných provedeních je krásným doplňkem na okno či parapet. Z ozdobného truhlíku vykukují látkové macešky, kopretiny a čemřice s velmi živým efektem

Přírodní březový truhlík

Reálně vypadající látkové květiny ošálí každého hosta! Přírodní březový truhlík skvěle pasuje k jarním květinám a dodává živý efekt. Macešky, tulipány, sněženky a další jarní květiny oživí každou místnost, ale i terasu.

Dřevěný truhlík plný pelargonií

Dřevěný truhlík parádně zapadne do venkovského stylu a je plný nádherných fialových pelargonií! V kombinaci se zelenými šlahouny a přírodním truhlíkem tvoří krásnou jarní dekoraci. Truhlík zdobí keramické srdce s obrázkem kohouta.

Truhlík s tulipány

V dřevěném truhlíku najdete spoustu oranžových tulipánů a dalších jarních květin ve světlejších barvách, které tvoří nádherný kontrast a přináší do vašeho domova pocit jara. Bílý dřevěný truhlík působí rustikálně a hodí se do vzdušnějších prostorů, ale i na venkovní terasu. 

Truhlík plný jara

Tento bohatě zdobený truhlík s mixem jarních látkových květin s živým efektem si zamilujete. Plastový zdobený truhlík nabízí spoustu jarních barev a rozmanitých tvarů květin, které působí velmi příjemně a radostně.

Květiny ve vysokém truhlíku

Typicky jarní květiny s krásnými barvami, které se tyčí ve vysokém plastovém truhlíku s ratanovým efektem, působí velmi živě. Takový truhlík můžete postavit na zem, ale i na okenní parapet, kde bude dominovat nebo ven na terasu.

S těmito jarními truhlíky nikdo nepozná, že máte doma umělé květiny!

Home Decor Home

Kardinála Berana 1092/14, Plzeň 30100

E-shop
: www.homedecorhome.cz
Tel
.: +420 702 095 337
E-mail
: info@homedecorhome.cz
Facebook
: Home Decor Home
Instagram
: homedecorhome_cz

Fotogalerie
ČNSO studio

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy