ŠKODA AUTO je oficiálním hlavním sponzorem mistrovství světa v ledním hokeji IIHF již 29. rok po sobě

ŠKODA AUTO podporuje Mistrovství světa v ledním hokeji (IIHF) jako oficiální hlavní sponzor již 29. rok po sobě.


Značka díky tomu drží světový rekord v nejdelší hlavní sponzorské podpoře v historii sportovních mistrovství světa. Společnost ŠKODA AUTO poskytuje organizátorům turnaje, který se koná od 21. května do 6. června v lotyšském hlavním městě Rize, poprvé plně elektrický vozový park 45 vozů ENYAQ iV. Český výrobce automobilů je také exkluzivním partnerem aplikace 2021 IIHF App a Fanboardu.

Martin Jahn, člen představenstva společnosti ŠKODA AUTO pro prodej a marketing, zdůrazňuje: „Jako česká společnost má ŠKODA AUTO úzké vazby na lední hokej kvůli nesmírné popularitě tohoto sportu ve své domovské zemi. Lední hokej navíc představuje dynamický, praktický a týmový přístup – hodnoty, které dokonale zapadají do společnosti ŠKODA AUTO. Z tohoto důvodu podporujeme letošní mistrovství světa v ledním hokeji IIHF jako hlavního sponzora již 29. rok po sobě, a tím si uchováme oficiálně uznaný světový rekord v nejdelším hlavním sponzorství v historii sportovních mistrovství světa. Obzvláště mě těší, že letos nasazujeme plně elektrickou flotilu 45 vozů ENYAQ iV, kterou poskytujeme organizátorům.“

V Rize se od 21. května do 6. června koná 84. mistrovství světa v ledním hokeji IIHF. Poté, co byl loni turnaj pozastaven kvůli pandemii covid-19, bude šestnáct nejlepších národních týmů světa bojovat o titul v lotyšském hlavním městě. Během zápasů bude logo automobilky umístěno ve středovém kruhu, stejně jako na okrajích hrací plochy a dalších místech kolem arén.

Plně elektrická flotila: 45 vozů ENYAQ iV pro organizátory turnaje

Jako oficiální partner mobility turnaje, poskytuje ŠKODA AUTO organizátorům Mistrovství světa v ledním hokeji IIHF vozový park, který je poprvé plně elektrický: 45 ŠKODA ENAYQ iV bezpečně dopraví organizátory turnajů mezi oběma lokacemi mistrovství světa. Na vozidlech budou loga společnosti ŠKODA AUTO jako hlavního sponzora a mistrovství světa v ledním hokeji 2021.

2021 IIHF App powered by ŠKODA:

ŠKODA AUTO je také exkluzivním partnerem aplikace 2021 IIHF App, která nabídne fanouškům ledního hokeje fascinující příběhy a užitečné statistiky. Live ticker s notifikacemi o právě vstřelených gólech dává fanouškům šanci zúčastnit se akce v reálném čase, i když tam letos nemohou být osobně. Uživatelé mohou také zkoušet předpovědět výsledky zápasů a svůj odhad sdílet s přáteli. Aplikace je k dispozici pro zařízení Android a iOS v několika jazycích.

Publikum jako Fanboard

Dalším novým konceptem v letošním roce je Fanboard – kartonové publikum s tvářemi pravých fanoušků. Vzhledem k tomu, že diváci kvůli pandemii koronaviru nemohou sledovat utkání naživo v aréně, nabízí ŠKODA AUTO nadšencům možnost umístit na tribunu figuru s jejich fotografií. Toto řešení poskytne až 15 000 fanouškům možnost podpořit svůj oblíbený tým v aréně.

Poznámka redakce: tip na Nová auta s cenou do 400.000 Kč 

ČNSO studio

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy