Základní škola Jitřní má nové beachvolejbalové hřiště

Za účasti olympioniků Ondřeje Perušiče a Davida Schweinera dne 2.9.2021 otevřeli nové beachvolejbalové hřiště v Základní škole Jitřní starostka Irena Michalcová (ANO 2011) a radní Filip Vácha (TOP 09).


Nové hřiště vybudovala o prázdninách městská část Praha 4.

„Praha 4 dlouhodobě podporuje sportování dětí a mládeže,“ uvedla starostka Irena Michalcová (ANO 2011). „Jeho význam ještě umocnila koronavirová pandemie, kdy školáci trávili většinu času u počítačů a bez tělocviku. I proto zkvalitňujeme vybavení škol a i proto výrazně podporujeme jejich sportovní aktivity a projekty.“

Stavba hřiště trvala dva měsíce a její celková cena dosáhla výše 594 tisíc korun. V rámci stavby došlo k úpravě plochy, instalaci nového povrchu hřiště včetně oplocení a dalších prací s tím spojených.

„Toto moderní hřiště na plážový volejbal není zdaleka jediným, které nově máme v naší městské části. Základní škola Jílovská má již v provozu plochy pro plážový volejbal a další budujeme v základní škole Na Chodovci a v ZŠ Ohradní. Dlouhodobě tím podporujeme sport dětí a mládeže a motivujeme k aktivitě žáků,“ uvedl radní pro investice Filip Vácha (TOP 09).

Úvodní zápas na novém hřišti sehráli reprezentanti Ondřej Perušič a David Schweiner.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 07.09.2021 10:10




0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy