BMW i4 oslavilo další úspěch

Čistě elektrické BMW i4 se stalo vítězem jedné ze dvou hlavních kategorií ankety Flotila roku 2022.


V anketě pořádané odborným magazínem pro správu firemních automobilů Flotila získalo cenu Flotilové elektroauto roku 2022.

BMW i4 oslavilo další úspěch, tentokrát v anketě Flotila roku 2022 časopisu Flotila, když zvítězilo v kategorii Flotilové elektroauto roku. Porazilo 12 dalších nominovaných čistě elektrických modelů. Vítěze vybralo na 150 fleetových manažerů českých firem, kteří se zúčastnili testovacích jízd pořádaných v září magazínem Flotila v Hradci Králové. 

BMW i4 tímto vítězstvím navazuje na celou sérii úspěchů, z nichž nejvýznamnějším na tuzemském trhu byl zisk titulu Auto roku 2021/22 v České republice. Partnerem letošního 19. ročníku ankety Flotila roku 2022 je společnost ČEZ ESCO. Ocenění pro BMW i4 tak bylo předáno na stánku společnosti ČEZ v rámci letošního veletrhu čisté mobility e-SALON. Zde je také do 13. listopadu 2022 vystaveno.

Poznámka redakce: pokud plánujete nákup nového vozu a hledáte tip na nejlevnější nová auta v České republice skladem (bez ohledu na značku vozu), pokračujte na stránku Nejlevnější nová auta v ČR.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy