Čarodějnický sraz, kolotoče a zábava na Kampě čekají děti

Ve středu se Malostranské náměstí promění v čarodějnický svět. Průvod čarodějnic od Spolku na Kampě za západu slunce. Hlavní událost - upalování zlé čarodějnice. Pro děti kouzelný kolotoč, rytířská cesta a skákací hrad.


Ve středu 30.dubna se Malostranské náměstí promění v podivuhodný svět čar a kouzel. Malostranské čarodějnice jsou tady a přinášejí s sebou vzrušení a kouzlo, na které si ve vašem kalendáři udělejte velkou červenou značku.

Předvečer svátku Valpuržiny se na Malostranském náměstí před Spolkem sejde průvod čarodějnic. S doprovodem bubenů se vydají od Spolku do parku na Kampě právě včas na večerní pohled na západ slunce. Atmosféra magie a tajemství bude viset ve vzduchu, zatímco fantastická bytosti budou kráčet nočními ulicemi.

Ve světle svíček a luceren se pak na Kampě odehraje hlavní událost večera - upalování „zlé čarodějnice“. Při tom budou metly hodné čarodějnice vstoupit do veselého, oslavujícího tance.

Pro ty nejmenší bude na Kampě od 16 hodin připraven speciální program. Je třeba se připravit na kouzelný kolotoč, test síly úderu pomocí „bouchačky“ a možná také i na výzvu ve formě rytířské cesty. A aby toho nebylo málo, mohou se těšit také na skákací hrad, který v nich určitě probudí radost a nadšení.

Na místě budou samozřejmě i stánky s občerstvením, takže si můžete pochutnat na lahodných jídlech nebo něčem na zahřátí při sledování večerního programu. Z dostupných zdrojů ještě nebyly potvrzeny konkrétní podrobnosti, ale je možné, že se objeví tradiční jídla a nápoje.

No a co by to bylo za oslavu, kdyby se nekonaly bez živé hudby? Na Kampě pro vás připraví hudební performance dvě skupiny – Lovesong Orchestra a Krless. Takže se můžete těšit na melodické tóny, které doplní magickou atmosféru tohoto večera.


ČNSO studio

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy