Dukla zvítězila díky dvěma Horovým gólům

Pražská Dukla posiluje postavení v české druhé lize po vítězství 2:1 nad Jihlavou, což vyvolává očekávání návratu do nejvyšší soutěže. Dále se FK Příbram propadá na třetí místo a závod o postup je plný napětí a nejistoty.


Pražská Dukla pokračuje ve své silné sezóně v české druhé lize. Ve 20. kole úspěšně zdolala svoji soupeřku tým z Jihlavy 2:1, díky dvojitým gólovým úspěchům své opory, obránce Jana Hory, a tím i pevněji se usadila na čele tabulky. Hra Dukly, i přes absenci svého trenéra Petra Rady, který čeká na osmiměsíční verdikt disciplinární komise za rasistickou urážku, vyvolává obdiv a vzbuzuje očekávání jejího návratu do nejvyšší soutěže.

Vážný soupeř Dukly, FC Zbrojovka Brno, prochází výbornou formou. Momentálně se nachází na šestém místě v tabulce, se ztrátou třinácti bodů na první místo. Ale v posledních dvou kolech zažilo těžké porážky, což může znamenat propadnutí na nižší pozice.

Mezitím se kondice dalšího významného týmu, FK Příbram, zdá být na pokraji propasti. Tým, který je považován za jednoho z favoritů na postup, utrpěl porážku proti FC Sellier & Bellot Vlašim. Domácímu týmu se navzdory mnoha šancím a dominanci na hřišti nepodařilo vstřelit žádný gól, což znamenalo jeho pád na třetí místo tabulky.

V dalším zápase, Slezský FC Opava získal důležitý bod po remíze 1:1 s nováčkem ligy SK Hanácká Slavia Kroměříž. Opavští však zůstávají až na jedenáctém místě.

Výsledky 20. kola druhé ligy ukazují, že závod o postup do nejvyšší soutěže je plný napětí a nejistoty. Každý tým musí hrát na svém nejvyšším levelu a bojovat za každý bod, nejen pro vítězství v zápase, ale také pro případný postup do první ligy.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy