Historický rychlík z Prahy do Temelína - jedinečný ReakTour pro celou rodinu

Historický vlak Praha – Temelín vám nabídne jedinečný zážitek pro celou rodinu. V retro vlaku navštívíte jadernou elektrárnu Temelín, kde se můžete těšit na virtuální prohlídku reaktoru, interaktivní exponáty a další atrakce pro děti i dospělé.


Máte rádi dobrodružství a zajímavé zážitky? Pak neváhejte a zúčastněte se zvláštní jízdy historického rychlíku z Prahy na předávací kolejiště jaderné elektrárny Temelín! Tento jedinečný výlet spojuje jízdu v retro vlaku s návštěvou moderní jaderné elektrárny a prohlídkou informačního centra s interaktivními exponáty. Vlak pojede po malebné trase údolím Berounky a dále přes Příbram a Písek. Na cestě zpět navíc budete mít šanci potkat vlak na trase Číčenice – Temelín, což je trasa bez pravidelné osobní dopravy.

Ústředním bodem celé akce je ReakTour - virtuální tour až k reaktoru. Máte jedinečnou šanci prohlédnout si zblízka jedno z nejdůležitějších zařízení jaderné elektrárny – jaderný reaktor. Budete mít možnost zkusit si spustit regulační tyče až na jeho samé dno a tím si vyzkoušet, jaké to je být opravdovým 'jaderným inženýrem'.

Kromě toho se můžete těšit na další atrakce pro děti i dospělé - například mlžnou komoru nebo dětský koutek, kde se mohou vaše ratolesti pobavit a dozvědět se více o jaderné energii. A samozřejmě nebude chybět občerstvení v bufetovém voze, které bude k dispozici po celou dobu akce (není zahrnuto v ceně).

Program akce zahrnuje retro vlak s lokomotivou T478.1 “Bardotka” a přípojnými vozy “Balm”, který bude vyhlášen staničním rozhlasem a zobrazen na informačních tabulích v odjezdové hale. Číslo nástupiště zjistíte také pohodlně ve svém mobilu ještě před příchodem na nádraží..

Návrh jízdního řádu Praha – Temelín a zpět:

Praha hl.n. 9:00 – Praha-Smíchov 9:10 – elektrárna Temelín 12:00
Elektrárna Temelín 15:00 – Praha-Smíchov 17:50 – Praha hl.n. 18:00

Upozorňujeme, že jízdní řád bude upřesněn po přidělení kapacity dráhy Správou železnic, přibližně 1 týden před akcí.

Nenechte si ujít jedinečnou příležitost prozkoumat jadernou elektrárnu Temelín a zažít nezapomenutelný výlet s historickým vlakem. Zábava pro celou rodinu je zaručena, tak neváhejte a přidejte se k nám na této nevšední akci!


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy