Jak vybavit luxusní novostavbu?

Vybavujete nově postavený luxusní dům? Inspirujte se!


Poradíme, co je právě teď trendy a na co byste při zařizování neměli zapomenout. V článku se věnujeme jak obývacímu pokoji, tak ložnici, koupelně, jídelně a kuchyni. 

Obývací pokoj

Při zařizování obývacího pokoje začněte od nejnutnějších věcí a začněte pomalu zaplňovat daný prostor. Teď je trendy severský minimalismu, a tak není potřeba místnost zbytečně zahltit předměty. Raději vsaďte na několik funkčních prvků v kombinaci s jednou designovou dominantou, která okamžitě přitáhne pozornost. Může to být socha, obraz, ale třeba i lustr velkolepého designu.  

Základem je kvalitní sedací souprava. Investujte a kupte si kousek na míru, který do obývacího pokoje perfektně zapadne. Sedačka ale není to jediné místo, kde můžete odpočívat jako králové. Pořídit si můžete i relaxační křeslo nebo sedací vak. Kde koupit luxusní nábytek do obýváku v Praze? Doporučujeme obchod Bytcentrum, který najdete na Žižkově nebo nově v Průhonicích u Prahy. 

Ložnice

Jestli chcete, aby vám vše v ložnici perfektně ladilo, pořiďte si rovnou celou ložnicovou soustavu. Jsou vyráběné podle posledních trendů, takže budete mít jistotu, že interiér bude šik a moderní.

Ložnice v luxusním stylu vyžaduje jen kvalitní materiály – dřevo, kov, korek, kámen, sklo či kůži. Zakomponujte je ve formě obkladů, dekorací, doplňků, nábytku nebo je umístěte na podlahu. A jestli chcete spát jako v bavlnce, vsaďte na ložní prádlo z přírodních materiálů. V létě vás ochladí satén, len nebo bambus, v zimě zase zahřeje bavlna či krep. 

Kuchyně a jídelna

Do kuchyně zakomponujte již zmíněné materiály jako je dřevo, kámen, sklo a kov. Nezapomeňte na elektronické pomocníky a další vychytávky, které vám usnadní vaření. Co se stylu týče, žádané jsou teď kuchyně inspirované italským stylem. Ovšem americká lednice, to je klasika, která nesmí chybět v žádné velké rodině. 

Jídelnu ozdobte pomocí závěsného designového svítidla. Pokud máte možnost, nechte si vyrobit jídelní stůl a židle na míru. A jestli vás trápí nedostatek místa, zkombinujte jídelnu s kuchyní pomocí kuchyňského ostrůvku s jídelním stolem. 

Koupelna

Při výběru si promyslete, kdo všechno bude koupelnu používat. Starší osoby ocení snadno přístupnou sprchu, rodiče zase vanu, kde mohou vykoupat děti. Největším luxusem jsou volně stojící vany, ovšem ne všichni máme tu možnost/prostor si je dopřát. I walk-in sprchový kout ale dokáže být luxusní, tím spíš, jestli zvolíte variantu na míru s originálním designem.  

V současné době jsou trendy závěsné toalety a umyvadla – toto řešení vám usnadní úklid. Pohrajte si se zrcadly. Vhodné umístění opticky zvětší prostor. A jestli vás omrzela bílá sanita, zkuste zaexperimentovat. Pěkně vypadá mramor, ale i kovová povrchová úprava v barvě mědi či růžového zlata.  

Komerční článek

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy