Olympijská zábava pro celou rodinu ve Stodůlkách

DDM Stodůlky pořádá 12. ročník Rodinných sportovních her. Hry obsahují různé sportovní disciplíny, které musí splnit tým složený z dítěte a člena rodiny. Inspirací je letní Olympiáda. Registrace probíhají online, počet účastníků je omezen. Akce je vhodná pro děti od 3 let.


DDM Stodůlky pořádá 17. května 2024 od 15:30 již 12. ročník Rodinných sportovních her. Koncept Rodinných sportovních her se skládá z týmového družstva – dítě + rodič/prarodič/jiný člen rodiny, přičemž každý člen družstva musí splnit veškeré sportovní disciplíny. Pokud oba proplují disciplínami bez zaváhání, tak si na konci doběhnou pro vytouženou odměnu.

A jelikož si připomínáme letní Olympijské hry, tak se podle toho odráží i skladba jednotlivých disciplín. V tuto chvíli nechceme prozrazovat vše, ale můžeme vám napovědět, že se dotkneme tradičních odvětví, které můžete znát i z minulých ročníků Rodinných sportovních her, ale také vám připravíme úplné novinky. Zaběháme si, zacvičíme si, zastřílíme si, zatancujeme si, zaskáčeme si, zakopeme si.

Oficiální starty jsou rozděleny do 7 časových bloků. Na webových stránkách www.ddmstodulky.cz si vyberte čas, který vám vyhovuje, a přihlaste se přes klientský účet. Vždy počítejte s 30minutovým předstihem kvůli registraci v místě konání a společné rozcvičce. Při registraci zároveň obdržíte do rukou soutěžní kartu a drobné občerstvení. Počet družstev na jednotlivé časy bude kapacitně omezen, stejně tak doprodej na místě.

Akce je vhodná pro děti od 3 let, na své si ale jistě přijdou i starší předškolní a školní děti. Akce se koná v rámci Koncepce rodinné politiky MČ Prahy 13.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Vizovické Trnkobraní 2024

Hlavní zprávy

 

Hrady.cz - letní kulturní festival 2024