Praha 11 spustila dotazníkové šetření ohledně distanční výuky, rodiče se mohou zapojit do 24. května

Městská část Praha 11 spustila 18. května vlastní dotazníkové šetření mezi rodiči jihoměstských školáků, které se zaměřuje na sběr dat k tématu distanční výuky. Dotazník již vyplnili rodiče více než 2200 dětí, ostatní se do šetření mohou zapojit do neděle 24. května.


„Začátkem týdne jsem ředitelům našich základních škol rozeslala odkaz na dotazník s prosbou o jeho rozšíření mezi rodiče. Přestože vím, že je tato doba pro všechny velmi složitá, chtěla bych rodiče požádat, aby dotazník vyplnili a pomohli nám tak co nejlépe reagovat na mimořádnou situaci, s níž se ve školství potýkáme. Anonymita respondentů je díky sledování unikátní IP adresy zaručena,“ vysvětlila Mgr. Zuzana Ujhelyiová (Piráti), radní jedenácté městské části pro školství.

Cílem dotazníkového šetření je získat od rodičů zpětnou vazbu na průběh distanční výuky v jednotlivých školách zřizovaných městskou částí a na základě analýzy obdržených dat poté vyhodnotit její kvalitu i efektivitu. Vzhledem k tomu, že lze podle aktuálních odhadů očekávat v podzimních měsících druhou vlnu pandemie, bude provedená analýza rovněž důležitým podkladem pro přípravu strategie postupu městské části v případě obdobné mimořádné situace. 

„Věřím, že výsledky dotazníkového šetření mohou být velkým přínosem nejen pro naši městskou část, ale především pro školy samotné. Zároveň podpoříme sdílení dobré praxe mezi našimi školami a posílíme odvahu pedagogů pokročit v elektronické komunikaci a digitalizaci výuky,“ dodává Ujhelyiová.

Dotazník mohou rodiče vyplnit do neděle 24. května, a to na následujícím odkazu. Dotazníkové šetření bude poté analyzovat společnost Operátor ICT.

Poznámka redakce: 

Užitečné odkazy na PDF ke stažení

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy