Stephens: Atletický Hráč Přichází do Nymburka po EuroCupu

Český basketbalový klub Nymburk získal do svých řad amerického hráče DJ Stephense, který přestoupil z italského týmu Trento. Nymburský kouč očekává, že jeho schopnosti a nasazení zlepší hru celého týmu, zatím co Stephens chce pomoci k úspěchům na českém i evropském poli.


V posledních dnech bylo oznámeno, že český basketbalový klub Nymburk získal významnou posilu do svých řad. Americký hráč DJ Stephens se přestěhoval z Itálie a bude hrát za Nymburk do konce sezony. Tato zpráva přichází po jeho posledním působení v italském týmu Trento, který byl vyřazen z EuroCupu.

Již před začátkem sezony projevil Nymburk zájem o talentovaného Stephensa, ale hráč se rozhodl zkusit štěstí v italské lize. Nyní se situace změnila a nymburský kouč Francesco Tabellini prohlašuje, že tým získal velmi motivovaného hráče, který by měl ovlivnit hru pod oběma koši. Jeho atletické schopnosti a velké nasazení by měly přispět k zlepšení obrany i útoku týmu.

Stephens, sedmadvacetiletý atletický hráč, má za sebou bohatou sportovní dráhu. Po univerzitní kariéře v USA hrál v ligových soutěžích v Německu, Finsku, Belgii a Nizozemsku. Nymburský kouč Tabellini o něm říká, že 'je to hráč, který si vše vybojoval a jde postupnými kroky nahoru'. Nyní je Stephens motivován ukázat, že měl dostat větší prostor, a chce pomoci Nymburku dospět k úspěchu.

Toto posílení je pro Nymburk důležitým krokem na cestě k dosažení sportovních úspěchů a může přinést novou energii do týmu. Jak zvedne Stephens hru svých spoluhráčů, se ukáže v průběhu závěru letošní sezony. Jeho příchod z italské ligy přináší velká očekávání a fanoušci Nymburku se mohou těšit na basketbal plný emoci, nasazení a skvělých výkonů.

Za Nymburk bude hrát do konce sezony posila z italské ligy Stephens, a basketbalová veřejnost jistě s napětím sleduje, jak se začlení do nového týmu a jaký vliv bude mít na celkové výsledky. Již nyní můžeme očekávat, že jeho přítomnost zvýší konkurenceschopnost Nymburku na českém i evropském poli, a doufejme, že přispěje k dosažení vysněných úspěchů.


ČNSO studio

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy