Vozovna v Královské oboře zvýší standard

Praha získá nového provozovatele oblíbené Vozovny ve Stromovce po výběrovém řízení, ve kterém zvítězila firma KOOL FOOD SERVICE. Společnost nabídla nejvyšší činži a přinese zkušenosti v oblasti stravovacích služeb.


Zprávy z hlavního města Prahy přináší informaci o novém provozovateli oblíbené Vozovny ve Stromovce, který se změní po výběrovém řízení, jež skončilo pro firmu KOOL FOOD SERVICE, působící na trhu více jak 20 let. Tato společnost zvítězila nad konkurencí díky svým bohatým zkušenostem a nejvyšší nabídkou za nájem prostoru. Činžní městu Praze je přesto kličkou, když více než 3 miliony korun ročně se vrátí do rozpočtu hlavního města Prahy.

Rozhovor s náměstkyní pro životní prostředí a klimatický plán Janou Komrskovou potvrzuje, že Vozovna ve Stromovce představuje lukrativní příležitost pro nového provozovatele a město musí zodpovědně nakládat s touto skutečností. KOOL FOOD SERVICE s sebou přináší zkušenosti, které by měly zvýšit standard stravovacích možností ve Stromovce, a to mimo jiné platbu kartou, kterou považuje město za důležitou podmínku pro úspěšnou spolupráci.

Výběrové řízení zahrnovalo celkem 13 zájemců, z nichž KOOL FOOD SERVICE nabídla více než dvojnásobek ročního nájemného. Toto úspěšné cateringové podnikání je již součástí holešovického Výstaviště a provozuje zde například bistro Artyčok a kavárnu Cafe v bazénu. Také mají zkušenosti s provozovaním restaurace v Gočárových domech v Zoo Praha a v roce 2021 otevřeli Café Bistro Citadela na pražském Vyšehradě.

Úřady plánují podepsání nájemní smlouvy s novým provozovatelem do konce března. Součástí smlouvy je i závazek poskytování bezplatného WC pro návštěvníky parku od začátku dubna. Smlouva je uzavřena na dobu určitou na následujících pět let s možností prodloužení o dalších pět let.

Nový provozovatel Vozovny ve Stromovce by měl tedy přinést nejen finanční přínos pro město Praha, ale také kvalitnější občerstvovací možnosti pro návštěvníky parku, které by tak mohli lépe využít největší pražský park a užít si jeho jedinečnou atmosféru. Spolupráce mezi městem a KOOL FOOD SERVICE tak slibuje více než jen ekonomický přínos, ale také zlepšení kvality života obyvatel a zážitků turistů v Praze.


ČNSO studio

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy