Jak se zabavit, když je venku sychravo? Navštivte FUN Arenu Cheb a užijte si s celou rodinou plno zábavy

Za okny teď čím dál častěji padají kapky deště a obloha je zatažená. Co v takovém počasí dělat? Navštivte zábavní centrum FUN Arena Cheb.


Historie FUN Areny Cheb

Původní venkovní motokárový okruh byl vybudován v roce 2008 o délce 800 m. V roce 2011 byl prodloužen na 1 050 m a začaly se zde jezdit první závody. Okruh byl v roce 2014 dále prodloužen do současné podoby. Protože ve FUN Areně jsou příznivci sportu a mají rádi zábavu, rozhodli se, že ve svém regionu vybudují bezkonkurenční zábavní centrum. Místo, kde najde zábavu opravdu každý.

A tak se v roce 2020 zahájily další stavební práce. Nad budovou restaurace byla napojena hala, kde se nyní nachází krytá dráha pro elektrické motokáry, Jumparena, v patře nyní vznikl virtuální svět, a najdete zde Multiball i příjemné posezení s výhledem na trampolínyPůvodní kapacita restaurace byla navýšena na 120 osob a na slunné terase si v teplých letních dnech můžete užívat výhled na jezdce na dráze.

Vlastní restaurace i ubytování

Po skvěle užitém dni můžete nabrat síly v restauraci, kde se podávají teplé i studené pokrmy, lahodně vychlazené pivo i limonády nebo káva. V areálu se můžete také ubytovat a užít si několik dní plných zábavy za sebou. Momentálně pro vás ve FUN Areně budují dalších devět pokojů! Teď už víte, kam za zábavou v Karlovarském kraji, proto neváhejte a vyražte i s rodinou do FUN Areny Cheb.

Tip redakce: Okořeňte svůj teambuilding a uspořádejte ho ve FUN Areně Cheb, stejně jako naše redakce. Díky jízdě v motokárách jsme si užili opravdu nezapomenutelný teambuilding a jistě jsme zde nebyly naposled.

FUN Arena Cheb
Potočiště 3, 350 02 Odrava

Tel
.: +420 737 878 891
E-mail
: fun@funarenacheb.cz
Web
www.funarenacheb.cz
Facebook
FUN Arena Cheb
Instagram
: fun_arena_cheb

Andrea Ježková, online agentura Uniweb

Zdroj fotografie: https://funarenacheb.cz/novinky

ČNSO studio

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy