Memorandum o spolupráci mezi NSA a Klubem sportovních novinářů

Memorandum o spolupráci Národní sportovní agentury (dále NSA) a Klubu sportovních novinářů (dále KSN), které ve čtvrtek podepsali předseda NSA Filip Neusser a předseda KSN Zdeněk Pavlis, se týká vzájemné spolupráce v oblasti propagace a rozvoje sportu v České republice.


„Pokud chceme propagovat sport na všech úrovních a teď už hovoříme nejen o všestrannosti, ale i o profesionálním sportu, tak je pro nás velmi důležité, že KSN je fakticky nezávislá organizace, která se věnuje sportovnímu prostředí a myslím si, že právě proto je dobré, abychom spolupracovali na všech úrovních,“ vysvětlil předseda NSA Filip Neusser.

Hlavním cílem spolupráce je zvyšovat všeobecné povědomí o sportu v České republice, zvyšovat konkurenceschopnost českého sportu a motivovat širokou veřejnost ke sportovní činnosti a podpoře sportu. Memorandum o spolupráci umožní zvýšit podporu státní sportovní reprezentace, výkonnostního sportu, odbornosti ve sportu, sportu pro všechny a sportu handicapovaných.

„Pro nás jde o velmi významný krok v rámci něhož se KSN etabluje na scéně českého sportu. Myslím, že vzájemnou spoluprací s NSA bude otevřen prostor pro komunikaci, pro vytváření prostoru, pro informovanost novinářů a objektivní působení novinářů na scéně,“ uvedl ke spolupráci předseda KSN Pavlis.

Prostřednictvím propagace sportovních projektů, soutěží a akcí budou podporovány nejen divácky populární sporty, ale také sporty stojící spíše na okraji diváckého zájmu. Memorandum bude uveřejněno na webových stránkách NSA a na webových stránkách KSN.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy