Nový web Českého olympijského výboru www.olympijskytym.cz nabízí zábavu i data

Český olympijský výbor si nadělil vánoční dárek.


Po více než roce intenzivní práce spustil zbrusu nové internetové stránky www.olympijskytym.cz. Web sdružil dosud hlavní a deset let staré institucionální stránky ČOV www.olympic.cz, zábavný portál pro fanoušky www.czechteam.info a také další dedikované stránky. Web má plno nových funkcionalit a do budoucna je připraven na integraci stránek ČOV včetně projektů.

Internetové stránky jsou vybudovány na zcela nových základech. Kromě nového designu integrují systémy pro automatizaci včetně marketingových nástrojů, databázi olympioniků, sportů, olympijských akcí a také výsledků sportovců. Nově Český olympijský tým klade důraz také na vzdělávání a výchovu k olympijským hodnotám.

Kromě tradičních informací o Českém olympijském výboru, jeho struktuře, složkách, komisích a o všech projektech mají stránky přinášet zejména zábavu sportovním fanouškům. Redakce webu bude přinášet zajímavé textové, obrazové i video příběhy sportovců s přidanou olympijskou hodnotou. Své podstránky včetně aktivací tam mají také jednotliví partneři Českého olympijského výboru.

"Nastala doba centralizace. Při širokém záběru našich aktivit od domácích olympijských akcí, přes mezinárodní mládežnické akce až po olympijské hry se zvýšil nárok na produkci obsahu a my jsme chtěli všechno sdružit v jeden zábavný web," popisuje Tomáš Houska, manažer digitální komunikace Českého olympijského týmu.
"Chtěli jsme integrovat stávající řešení pod jednu olympijskou střechu, která má silnou datovou základnu, ale i systém pro řízení všech procesů, včetně interních. Celý systém je v rámci administrace orientován na obsah, jeho propojování napříč projekty, tématy, akcemi, ale i sporty a sportovci samotnými," doplnil manažer projektu Václav Blahout.

Český olympijský tým by rád nabídl fanouškům ucelený pohled na český sport, ale i personalizovaný zážitek na základě jeho vlastní profilace. Samozřejmostí je uživatelsky přívětivý mobilní přístup. Vzniká také Fanklub Českého olympijského týmu, do kterého je možné se již nyní registrovat a který fanouškům nabídne spoustu zajímavého obsahu, exkluzivních nabídek i slev od partnerů.

Celá platforma stojí na nově vyvinutém systému pro správu sportů, výsledků a olympijských her, který vznikal ve spolupráci s archivem ČOV. Disponuje rozhraním pro programování aplikací (API) pro dlouhodobou udržitelnost a integraci napříč více systémy, a v budoucnu také se systémy MOV pro další pokročilou automatizaci, například v rámci akreditací olympijských účastníků.

Foto: PROTEXT

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy