Předseda NSA se zúčastnil slavnostního zahájení Evropských her v Krakově

Předseda Národní sportovní agentury Ondřej Šebek se zúčastnil slavnostního zahájení Evropských her, které se konají v polském Krakově.


V rámci své pracovní cesty využil předseda NSA této významné sportovní události k setkání a jednáním s desítkami ministrů sportů, předsedů sportovních agentur a činitelů evropských olympijských výborů.

Evropské hry jsou významnou platformou pro sportovce z celého kontinentu, kteří se zde setkávají a soutěží ve více než 20 různých sportech. Česká republika zaujala významnou pozici v této sportovní události díky početné účasti svých sportovců.

„Evropské hry představují jedinečnou příležitost pro naše sportovce, aby prokázali své schopnosti a dosáhli vynikajících výsledků. Jsem přesvědčen, že naši reprezentanti dokáží díky svým výkonům a úspěchů na hrách proslavit Česko nejen po celé Evropě,“ komentuje předseda NSA Ondřej Šebek.

Předseda Národní sportovní agentury Ondřej Šebek během jednání s ministry sportů, předsedy sportovních agentur a činiteli evropských olympijských výborů zdůraznil důležitost podpory a rozvoje sportu v České republice. Diskutoval o možnostech spolupráce, výměně know-how a posílení sportovní infrastruktury. Jeho setkání s významnými zástupci sportovního světa přispělo k upevnění dobrých vztahů s ostatními zeměmi a k posílení postavení České republiky v evropském sportovním prostředí, zejména když se v Česku budou v příštím roce konat významné sportovní události jako jsou hokejová a biatlonová mistrovství světa.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy