Společnost Changhong se stala sponzorem čínského národního badmintonového týmu

Smlouva byla slavnostně podepsána 16. září, ve městě Čcheng-tu, v provincii S'-čchuan.


Společnost Changhong, jeden z předních výrobců domácích spotřebičů v Číně, podepsala smlouvu s čínským národním badmintonovým týmem, na jejímž základě se stala oficiálním sponzorem národního týmu, který na olympijských hrách získal 41 zlatých medailí.

Na základě ustanovení této smlouvy budou čínský výrobce domácích potřeb a národní badmintonový tým společně podporovat rozvoj čínského sportovního průmyslu prostřednictvím spolupráce v oblasti „technologií a sportu". Na slavnostní podpisové akci firma Changhong také světu představila nové řady svých televizorů, chladniček, klimatizací a praček.

Li Wej, generální ředitel firmy Changhong, řekl, že národní badmintonový tým je nejen plný nadšení a odhodlání, ale má také chuť zavádět nové inovace a vyniká bojovným duchem, což mu umožňuje vypořádat se i s těmi nejobávanějšími sportovními protivníky. Tento přístup je navíc plně v souladu se zásadami firmy Changhong, která stojí na osobní odpovědnosti, inovacích a vytrvalosti. Tato nová spolupráce spojuje mistrovský tým se špičkovými produkty, které jsou nejlepší ve své třídě. Díky tomu lze očekávat, že toto spojení bude prospěšné jak pro badmintonové fanoušky, tak pro spotřebitele.

Společnost Changhong dnes patří mezi světovou špičku v téměř deseti segmentech, včetně chladničkových kompresorů, modulů pro internet věcí (IoT), napájecích zdrojů pro železniční dopravu a speciálních 5G konektorů. Tento čínský výrobce dnes své produkty a služby navíc dodává zhruba stovce největších světových firem.

Součástí nové řady produktů, které firma Changhong představila, jsou televize 5G+8K, chladnička M Fresh, klimatizační jednotka s umělou inteligencí a jen 487 mm hluboká ultratenká pračka. Tyto produkty jsou důkazem schopnosti firmy Changhong vyvíjet a vyrábět špičkové produkty.

Kromě neustálého vývoje špičkových produktů je firma Changhong také jedničkou v zavádění technologií internetu věcí (IoT). Firma Changhong pro tyto účely vyvinula „novou infrastrukturu" pro celý průmyslový obor a navíc, ke zvýšení své konkurenceschopnosti, vytvořila třístupňový systém výzkumu a vývoje se specializovanými laboratořemi a vytvořila svůj vlastní technologický ekosystém. Díky tomu tak firma Changhong vyniká technologickou vyspělostí, která jí umožňuje vyvíjet špičkové chytré domácí spotřebiče a jejich klíčové komponenty a nabízet tak koncovým spotřebitelům i firemním zákazníkům ty nejlepší produkty a služby.

ČNSO studio

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 31.12.2020 09:30




0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy