Společnost Hard Rock otevírá ikonický Rock Shop na Letišti Václava Havla Praha

Americký řetěz Hard Rock Cafe, který už přes deset let provozuje restauraci a obchod s merchandesingem v centru Prahy, se nyní rozrůstá o další pobočku.


Na Letišti Václava Havla Praha se od 3. srpna 2021 otevírá jejich Rock Shop, kde cestující najdou všechny ikonické předměty z jejich nabídky merche, od triček, mikin, pinů, hrnků a mnoho dalších věcí. Nový obchod je situován v Terminálu 1, jenž je určen pro lety do zemí mimo Schengenský prostor.

„Sortiment bude stejný jako ve všech našich Rock Shopech, přičemž na Letišti Václava Havla Praha budou ještě navíc k prodeji čtyři tematické připínáčky. Žádné jídlo ani nápoje se zde nebudou prodávat,“ upřesnila generální manažerka Hard Rock Cafe Praha Martina Lednová. Právě pražská pobočka HRC připravovala přes rok a půl realizaci a otevření nové prodejny: „S týmem okolo letiště se nám spolupracovalo a komunikovalo velmi dobře. Moc se těšíme, až do shopu zavítají první pasažéři, a doufáme, že jim náš obchod zpříjemní čekání na let nebo příjezd do země,“ doplnila Lednová.

Praha se s Letištěm Václava Havla Praha zařadí k druhé evropské metropoli, kde je obchod s ikonickými předměty Hard Rocku. První Rock Shop je v německém Mnichově na Letišti Franze Josefa Strauße, které je druhým největším letištěm v zemi.

„Letiště Praha se dlouhodobě věnuje zákaznické zkušenosti. Její součástí je nejen dostupnost různých produktů a služeb na letišti, ale také poskytnutí zážitku všem skupinám cestujících. Rock Shop je toho důkazem. Věříme, že cestující ocení jeho exkluzivní a ikonické produkty,“ říká František Kachlík, ředitel komerčních aktivit na Letišti Praha.

Otevírací doba Rock Shopu bude od 7 hodin do 21 hodin a cestující ho najdou na Terminálu 1, v neveřejné části na začátku prstu A.

Více informací o Hard Rock Cafe na adrese https://www.hardrockcafe.com/location/prague, on-line nákup https://shop.hardrock.com/en-us/cities/prague.

O Hard Rock®:

Hard Rock International (HRI) operuje v 68 státech s 239 provozovnami zahrnujícími hotely, kasina, Rock Shop® a restaurace. V roce 2020 se společnost rozrostla také o divizi Hard Rock Digital zaměřující se na online retail sázkových kanceláří a interaktivních her. Počínaje kytarou Erica Claptona, Hard Rock dnes vlastní světově nejcennější sbírku hudebních memorabilií obsahující více než 86 000 předmětů, které jsou vystaveny v provozovnách po celém světě. V roce 2020 udělil časopis Forbes společnosti Hard Rock International titul nejlepšího zaměstnavatele pro ženy a také ocenění Land Operator of the Year v rámci Global Gaming Awards. V roce 2021 společnost Hard Rock International získala ocenění Forbes jako Top Employer in the Travel & Leisure, Gaming, and Entertainment Industry a rovněž ji společnost Deloitte Private a The Wall Street Journal označila za nejlépe spravovanou společnost v USA. V roce 2019 byla firma oceněna jako jedna z nejlepších korporátních zaměstnavatelů v Americe v anketě časopisu Forbes America’s Best Large Employers a také číslo jedna v J.D. Power’s 2019 North America Hotel Guest Satisfaction Study (studie o spokojenosti hostů) mezi luxusními hotelovými řetězci. Destinace Hard Rock se nacházejí v největších světových metropolí, včetně dvou nejúspěšnějších vlajkových lodí na Floridě, jež jsou domovem prvního Guitar Hotelu® v jižní Floridě, kde se také nachází sídlo společnosti. Značka je vlastnictvím mateřské společnosti HRI The Seminole Tribe of Florida. Pro více informací o Hard Rock International navštivte www.hardrock.com nebo shop.hardrock.com.

ČNSO studio

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy