Výherci míče s podpisy Ronalda a Messiho

V loňském roce od 18. listopadu do 20. prosince 2022 probíhalo Mistrovství světa ve fotbalu v Kataru a na webu www.zivotdetem.cz ve stejné době probíhal prodej lístků do tomboly, kdy se soutěžilo o dva vzácné míče s podpisem Messiho a Ronalda, které do tomboly darovala společnost Synergy FG.


20. prosince za přítomnosti notáře proběhlo v kancelářích o.p.s. Život dětem losování dvou výherců. Výherkyně míče s podpisem Messiho přijela ještě ve stejný den, aby si svou výhru vyzvedla. Míč se totiž stal nejkrásnějším dárkem pro manžela a syna, jejich nadšení je vidět z fotografie, kterou nám výherkyně zaslala.

Pro míč s podpisem Ronalda si přijel do sídla o.p.s. Život dětem výherce 9. ledna 2023. Tento výherce si v tombole zakoupil celkem 100 lístků a na otázku, proč tolik, odpověděl, že chtěl podpořit nějakou charitu a hlavně pomoci, ostatně, to byl úmysl všech, kteří si lístek do tomboly kupovali a za svou podporu nemocných dětí dostali naše žluté srdíčko s logem sluníčka.

Do sídla o.p.s. Život dětem jsme pozvali i rodiny s dětmi, kterým právě výtěžek z tomboly pomůže. Mezi obdarovanými dětmi byla malá Adrianka s kombinovaným postižením, Adélka s dětskou mozkovou obrnou, František, trpící autismem a dvojčátka Lea a Olívie, u kterých rodiče už v roce zjistili, že jejich projevy souvisejí s právě autismem.

Život dětem děkuje všem, kteří si lístek do tomboly koupili a tím podpořili nemocné děti a zároveň děkuje společnosti Synergy FG za zakoupení a darování míčů a samozřejmě gratuluje výhercům. Jsme vděčni, že tato krásná akce přispěla Adriance, Adélce, Františkovi i Leušce s Olívií především na tolik potřebné rehabilitace.

TZ PROTEXT

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy