Zavedená a příjemná restaurace v centru Karlových Varů? To je restaurace Charleston!

Poznejte místní gastronomii a vydejte se po krásném výletě po Karlových Varech na skvělé jídlo a lahodně studené pivo do restaurace Charleston. Anglický styl a zajímavé prostředí se Vám rozhodně zalíbí.


Restauraci Charleston byste určitě neměli minout, pokud se chystáte na výlet do Karlových Varů.  Přátelská obsluha a jídlo, po kterém se budete olizovat až za ušima. Ať to nebo to, určitě Charleston navštivte. Po dlouhé procházce po kolonádě Vám zajisté přijde vhod dobře se najíst a napít.

Kvalitní a čerstvé suroviny jsou v Charlestonu samozřejmostí 

Restaurace Charleston klade důraz na kvalitu a čerstvost potravin, ze kterých pro Vás vaří skvostné pokrmy. Láska prochází žaludkem, a to platí v Charlestonu dvojnásob. Jídlo vaří s láskou a dobrý drink Vám nalijí s láskou dvojitou. Čekají Vás dobroty v podobě klasické české kuchyně, steaků, ryb, salátů či těstovin.

Bez dobré kávy by to také nebylo ono, proto na Vás čeká kvalitní káva podávaná s lahodnými domácími dezerty. Bulharská ulice je místem, kde se všechno toto děje. Restaurace se nachází nedaleko řeky Teplá, a proto se přímo samo nabízí po procházce kolem místní řeky zajít něco sníst a v klidu posedět. 

V Charlestonu zažijete pravou anglickou atmosféru

Při první návštěvě Vás ohromí originální anglický styl ze 30. let, který se vyráběl na zakázku přímo v Londýně. Ale ani při dalších návštěvách nepřestanete tento interiér obdivovat. Pokud jste zvyklí na klasické restaurace s podobným stylem, tahle Vám určitě utkví v paměti.

V létě můžete zavítat na zahrádku, která Vám nabídne jak soukromí, tak možnost pozorovat procházející lidi v ulici a výhled na místní architekturu. Právě v letním období se nejlépe hodí popíjet řádně vychlazené vínečko nebo parádně orosené pivečko, doplněné něčím dobrým k snědku. Vína zde ochutnáte kvalitní moravská, francouzská nebo italská. 

S šedesáti místy se restaurace Charleston perfektně hodí na rodinné oslavy, firemní večírky nebo další Vámi vybrané akce. Rádi zde uvítají i Vaše domácí mazlíčky.

Charleston restaurant Karlovy Vary
Bulharská 1273/1, 360 01 Karlovy Vary

Tel.: 353 230 797
Facebook
: Charleston restaurant
Instagram
: charlestonrestaurant
Web
: www.charleston-kv.cz

ČNSO studio

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy