Setkání v Zahradách pod Pražským hradem

Zahrady pod Pražským hradem se 1. června zapojí do akce "Rendez-vous aux jardins" pod záštitou francouzského Ministerstva kultury. Nabídnou komentované prohlídky a možnost obdivovat romantické výhledy na Prahu.


Pod záštitou Ministerstva kultury Francouzské republiky se Zahrad pod Pražským hradem zapojí do celoevropské akce 'Rendez-vous aux jardins'. Tento skvost architektury je spravován Národním památkovým ústavem a my vás srdečně zveme na ojedinělou prohlídku. Využijte jedinečné příležitosti objevit nádhernou zahradu, která je spojená s dějinami našeho hlavního města.

Na 1. června jsou naplánovány komentované prohlídky, které potrvají zhruba 60 minut. Po jejich ukončení můžete zůstat a pokochat se romantickými výhledy na Prahu. Prohlídky budou vedeny v českém jazyce a doplněny překladem do francoužštiny. Zažijte úchvatné scenérie a dozvědět se více o historii tohoto místa.

Zahrady otevírají své brány v 10:00 hodin a zavírají v 19:00 hodin. V případě špatného počasí budou zahrady uzavřené. Upozorňujeme, že začátek komentovaných prohlídek je plánován na 13:00, 15:00 a 17:00 hodin, a to vždy u pokladny.

Cena vstupného na celý den je nastavena jako standardní, bez navýšení, a zahrnuje také možnost účastnit se komentovaných prohlídek v uvedených časech. Vstupenky je možné zakoupit online, avšak doporučujeme zvážit jejich zakoupení přímo na pokladně objektu, a to s ohledem na možné uzavření objektu z důvodu nepřízně počasí.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy