Doporučení knihy: Vymazlené vraždy 2

Další tři originální případy!


Je možné spáchat dokonalý zločin? Na tuhle otázku se ptaly povídky knihy Vymazlené vraždy. A nejinak je tomu v případě pokračování, které vydává nakladatelství Golden Dog v roce 2022. Milan Skála se vrací se třemi novými povídkami, kde ukazuje, že i pražská kriminálka může řešit případy, které jsou skutečně zapeklité. Dovede si i tentokrát poradit s tím, že alibi vraha vypadá na první pohled dokonale? Existuje vůbec dokonalý zločin?

Návod na zabití manželky je o flámu skupiny specialistů na trestní právo, kteří si pro zábavu vymýšlí dokonalou vraždu manželky. Nad ránem se shodnou, že takto provedenou vraždu prokázat nelze. Za tři měsíce je podle návodu zabita manželka jednoho z nich. Vyřeší policie dokonalou vraždu vymyšlenou právními esy?

Druhá povídka, Nevěra ňoumy, začíná telefonátem ženy na linku 158. Její milenec byl otrávený manželem, který si pak sám ve výčitkách vzal život. Spolupráce pražských a brněnských kriminalistů spěje k závěru jinému.

Povídka Žaneta se jmenuje podle právě zesnulé forenzní psycholožce, která neunesla tíhu nemoci a spáchala sebevraždu. Jasný případ. Ale co když je vše jinak, než se na první pohled zdá?

Milan Skála, účetní poradce se specializací na nemovitosti a také bývalý vedoucí tiskového útvaru Patentového úřadu, se představuje jako autor promyšlených a chytrých detektivních příběhů. Odkazuje a klasiky žánrů, ale přichází s originálními příběhy, které mají také jedinečná vyústění. A na rozdíl od knihy Vymazlené vraždy tentokrát nepočítejte s tím, že vraha budete znát na začátku.

Tři případy knihy Vymazlené vraždy 2 jsou opět zasazeny do tuzemského prostředí a ukazuje se, že české prostředí v detektivce skvěle funguje. Není potřeba komplikovaných metod, které staví mnohé detektivky spíše do technologického světla. Ne, tady čekejte hlavně silné zápletky a odhalení, jež mohou skutečně překvapit.

Vymazlené vraždy 2 jsou na trhu od 27. června 2022.

Odkaz pro objednání knihy: https://www.goldendog.cz/produkt/vymazlene-vrazdy-2/

O nakladatelství Golden Dog

Nakladatelství Golden Dog se zaměřuje na horor, thriller, detektivku a další žánrovou literaturu (fantasy, scifi). Jedním z cílů nakladatelství je podpořit české hororové autory, vydávat je pod jednotnou značkou a spojit je tak v soběstačnou a fungující skupinu.

Více na www.goldendog.cz

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy