Gump vrací se do kin a oslní Prahu dronovou show!

Unikátní dronová show k filmu Gump – jsme dvojka 26. března v Praze nabídne netradiční alternativu škodlivých petard a ohňostrojů. Postavy z filmu ztvárněné drony až do 70 metrů nad zemí, zábava je šetrná k životnímu prostředí a zvířatům.


Na obloze budou vládnout postavy z filmu Gump – jsme dvojka. Filip Rožek, autor knihy, na základě které byl natočen film, přinesl nový koncept dětské zábavy, aby místo ohňostrojů a petard bylo použito dronové technologie. Právě v Praze se 26. března odehraje unikátní dronová show, která představí divákům tuto netradiční alternativu škodlivých petard a ohňostrojů.

Společníky v této avantgardě bude hlas Ivana Trojana, který propůjčil svůj hlas popularnímu postavičce Gumpa ve filmovém přetvoření. Přítomni budou také Olga Lounová, která zpívá filmový hit Protože to nevzdám a ukáže se na vzdálenost až 70 metrů nad zemí. Očekávejte velkolepé ztvárnění padesátimetrových postav vašich oblíbených filmových postav a symbolů, aniž by byla ohrožena společnost nebo zvířata.

Zábavná i environmentálně šetrná, tato show nabídne hlubší pohled na osobnosti, které můžete očekávat ve filmu Gump – jsme dvojka. Filmy nebudou chybět ani jeho filmová sestřička Kytička, poník Tomorrow, kohout Silver. Nezapomínejme na pejska Rufuse, který se na obloze projede na svojí ikonické koloběžce, a prasátko Princ, které dovrší tuto úchvatnou dronovou show.

Podle tvůrců filmu je nejlepším místem k pozorování show náplavka na Rašínově nábřeží a ze Smíchovské náplavky ve směru proti proudu řeky. Film Gump – jsme dvojka už mocně klepe na dveře českých kin. První díl filmu zhlédlo v kinech přes 200 000 diváků a je tedy očekáván velký zájem o dronovou show. Přijďte a užijte si večer plný neobvyklých vizuálních zážitků.

Tato jedinečná akce je výjimečnou příležitostí podívat se na spojení technologie a umění, a zároveň se zapojit do inovativních kroků při představování alternativních zábavních možností, které by mohly omezit použití pyrotechniky a ochránit naše neviné zvířecí přátele. Dronová show k filmu Gump – jsme dvojka je dokazem, že kreativita a technologie mohou jít ruku v ruce a přinést jedinečné zážitky beze škody na obyvatelstvu či přírodě.


ČNSO studio

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy