Limitovaná edice F-PACE SVR Edition 1988

Zjevil se odnikud a všechny nechal za sebou.


Svými dnes legendárními závodními úspěchy Jaguar XJR-9 ve své době vzbudil velký rozruch. Právě tento památný okamžik dnes oživuje limitovaná edice Jaguar F-PACE SVR Edition 1988. Ta na sebe strhává pozornost především zcela výjimečným vzhledem. 

Limitovanou edici tvoří pouhých 394 vozů. Každý z nich je jedinečný a skládá poctu historické legendě. Ve výbavě samozřejmě není nouze o špičkové technologie a záplavu moderního luxusu. Jaguar dnes inspiruje nejen oddané fanoušky motoristických závodů. Tento vůz uchvátí každého, kdo ho uvidí nebo uslyší. A možná tomu tak bude i po následujících 34 let.

Jaguar F-PACE SVR Edition 1988 je výjimečný v každém ohledu, od pozoruhodného laku Midnight Amethyst až po zlatavé akcenty a 22” kola z lehké slitiny v odstínu Champagne Gold. Protože se jedná o nejexkluzivnější z modelů F-PACE, charakteristické červené písmeno „R“ ve znaku SVR je zde v černém provedení. Osvětlené prahové lišty opatřené logem „Edition 1988“ jsou dalším připomenutím vysokého postavení značky Jaguar ve světě automobilových závodů.

Samozřejmě se počítá i to, co ukrývá pod kapotou. A že toho není málo. Kromě silného přeplňovaného motoru V8 o objemu 5,0 l s výkonem 550 k spoléhá model F-PACE SVR Edition 1988 na celou řadu důmyslných prvků výbavy. Vyhřívaná a chlazená sedadla Performance SVR čalouněná semianilinovou kůží, dekorativní obložení z uhlíkového kompozitu a posuvné panoramatické střešní okno jsou důkazem spojení exkluzivního stylu s dokonalou funkčností.

Detail zakázkové výroby "SV Bespoke", který se nachází na bocích palubní desky, bezpochyby potěší všechny majitele vozu.

Poznámka redakce: pokud plánujete nákup nového vozu a hledáte tip na nejlevnější nová auta v České republice skladem (bez ohledu na značku vozu), pokračujte na stránku Nejlevnější nová auta v ČR.

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy