Modernizace u modelů Audi

Hned čtyři modely s logem čtyř kruhů vstupují do nového modelového roku se zajímavými modernizacemi.


Prvním z tohoto kvarteta je kompaktní Audi A1 citycarver, které dostalo nové označení – Audi A1 allstreet. Všestranný model střední třídy, Audi A4 allroad quattro, obdržel nový sportovní vizuální paket, který umocňuje vnější vzhled vozu černými ozdobnými prvky. Ve vyšší třídě rozšiřuje Audi sériovou výbavu modelů Audi Q7 a Audi Q8. Zákazníci mají navíc na výběr tři nové metalické laky.

Nový název, osvědčené přednosti – Audi A1 allstreet

Nejindividuálnější verze kompaktní modelové řady značky Audi dostala nový název. Z modelu Audi A1 citycarver je nyní Audi A1 allstreet. Malý vůz s vypracovanými, sportovními tvary na základě modelu Audi A1 Sportback zůstává věrný svému vzhledu v oblíbeném robustním stylu terénních vozů. Všechny dosud nabízené možnosti výbav a individualizace, jakož i kombinace motorů a převodovek zůstaly zachovány.

Audi A4 allroad quattro s novým výbavovým paketem

Speciálně pro Audi A4 allroad quattro je od nového modelového roku k dispozici nový výbavový paket – černý optický paket pro. Zákazníci tak mají další možnost individualizace svého vozu A4 allroad quattro. Na přání dodávaný paket zahrnuje leskle černým lakem odlišené okenní lišty, vnější zpětná zrcátka a koncovky výfukové soustavy. Leskle černé jsou navíc také svislé prvky a rámeček masky chladiče Singleframe, příčky v krajních otvorech pro přívod vzduchu na přídi, ozdobný prvek na zadním difuzoru a ozdobná lišta na dveřích zavazadlového prostoru mezi zadními světly. A4 allroad quattro kromě toho umocňuje svůj výrazný charakter leskle černými kruhy Audi na přídi i zádi a nápisem „A4 allroad“.

V černé barvě dodává Audi také podélné střešní nosiče. Sériově dodávaný nárazník má matný odstín šedá Structure, ale na přání si mohou zákazníci zvolit kontrastní lakování metalickým lakem v odstínu šedá Manhattan. Širokou paletu barev kromě toho obohatily nové metalické laky v odstínu šedá Chronos a zelená District.

Rozšířená sériová výbava pro modely Audi Q7 a Audi Q8

Se svěží nabídkou přicházejí také obě SUV (Sports Utility Vehicles) značky Audi ve vyšší třídě. Pro modely Audi Q7 a Audi Q8 jsou od nového modelového roku na výběr tři nové barvy karoserie. Nové metalické laky v odstínech stříbrná Satellite, modrá Waitomo a hnědá Tamarind přitom v rozsáhlé paletě barev nahrazují dosavadní odstíny stříbrná Florett, modrá Galaxy a hnědá Barrique. V interiéru mají oba modely v sériové výbavě elegantní kontrastní prošívání na přístrojové desce. Kromě toho byla modernizována také nabídka prvků vnitřní výbavy.

Poznámka redakce: pokud plánujete nákup nového vozu a hledáte tip na nejlevnější nová auta v České republice skladem (bez ohledu na značku vozu), pokračujte na stránku Nejlevnější nová auta v ČR.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 16.05.2022 09:40




0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy