Peugeot: video z výroby vozů v Asii

Peugeot Made in ASEAN představuje pohled na vynikající úroveň výroby vozů SUV 2008, 3008 a 5008 v malajském Gurunu.


Místní výroba pro zákazníky v zemích ASEAN (Sdružení národů jihovýchodní Asie) je klíčem k internacionalizaci značky Peugeot po celém světě a k jejímu úspěchu v tomto geografickém regionu. Video také ukazuje, jak přísné je testování vozů v extrémních klimatických podmínkách této oblasti, aby byla zajištěna maximální spolehlivost vozů.

Video Peugeot Made In ASEAN podrobně popisuje v necelých pěti minutách montáž a kontroly kvality prováděné v továrně Stellantis v Gurunu v Malajsii a také testy odolnosti vozů SUV. Modely 2008, 3008 a 5008 absolvovaly ve zdejších podmínkách testovací jízdy v délce 500 000 kilometrů, přičemž se jezdilo ve dne i v noci, s nákladem i bez něj, v hustém městském provozu i na dálnicích, v horách, v extrémních vedrech i ve vlhkosti typické pro tropy. 

Výrobní závod v Gurunu odpovídá obchodní dynamice značky Peugeot v jihovýchodní Asii, kde zákazníci oceňují pozici Peugeotu na nejvyšší úrovni v rámci nespecializovaných výrobců vozů. Vyrábí se zde modely SUV 2008, 3008 a 5008, jejichž design je shodný s evropskými verzemi. Skupina Stellantis se 28. října 2021 stala 100% vlastníkem společnosti NAZA Automotive Manufacturing Sdn. Bhd. a jejího výrobního závodu v Gurunu v malajském státě Kedah.

V Indii a asijsko-pacifickém regionu je skupina Stellantis zastoupena prostřednictvím hlavních distributorů v 18 zemích nebo trzích. V rámci ASEAN se jedná o 9 zemí: Indonésie, Thajsko, Malajsie, Vietnam, Filipíny, Kambodža, Myanmar, Singapur a Brunej. Dalšími trhy jsou Tchaj-wan, Hongkong, Srí Lanka, Východní Timor, Nepál, Bangladéš, Mongolsko, Nová Kaledonie a Francouzská Polynésie.

Poznámka redakce: pokud plánujete nákup nového vozu a hledáte tip na nejlevnější nová auta v České republice skladem (bez ohledu na značku vozu), pokračujte na stránku Nejlevnější nová auta v ČR.

Fotogalerie
ČNSO studio

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy