Srážka aut a dodávky: Řidič měl 3,13 promile, čtyři zranění

Strašný střet dvou aut u Benešova způsobil vážné následky; řidič dodávky vydechl tři promile alkoholu. Incident zranil jednoho muže, tři děti a jednoho dospělého. Částečná uzavírka silnice trvala do večera. Událost připomíná nebezpečí spojené s alkoholem a řízením.


Incident zanechal jednoho muže se zraněnou kyčelí. Ačkoliv byl při vědomí, vyžadoval jeho stav okamžité ošetření a následnou hospitalizaci. Záchranáři si museli pohotově poradit také s dalšími pasažéry z druhého vozu. Tři děti a jednoho dospělého převezli do nemocnice v Benešově k dalším lékařským vyšetřením. Přestože žádné z dětí nevykazovalo viditelné známky zranění, lékařské vyšetření bylo nezbytné pro vyloučení vnitřních zranění.

Ale středem zájmu veřejnosti se stal řidič dodávky, který uvázl v přízračném koutě mezi vinou a následky. Policisté u něj provedli dechovou zkoušku, která odhalila úděsné zjištění - tři promile alkoholu v krvi. Jeden by řekl, že smutná ironie tohoto příběhu nespočívá v nehodě samotné, ale v rozhodnutích, která k ní vedla.

Nehoda donutila místní autority uzavřít část silnice. 'Částečná uzavírka bude trvat přibližně do půl šesté večer,' uvedl mluvčí hasičů Tomáš Bakalář. Po složené situaci navíc musel zasahovat i tým hasičů, kteří odklidili uniklé pohonné kapaliny.

Nedaleká oblast Nespek byla svědkem mimořádného scenérie. Zkoumání konkrétních dopadů nehody stále probíhá. Policisté zajišťují průjezdnost místa nehody a únik informací na veřejnost. Na místě se vytvořila fronta aut dlouhá téměř jeden kilometr. Účastníci provozu museli vynaložit trpělivost v očekávání otevření silnice.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy