Veletrh karavanů v Letňanech

Na veletrhu karavanů v Letňanech je k vidění luxusní obytňák Concorde Liner 1095 GI za 20 milionů Kč. Postavený na podvozku Mercedes-Benz Actros, se 18 tunami váhy, nabízí garáž pro malý automobil a pohodlný interiér se vším pro moderní dovolenou.


Na veletrh karavanů v Letňanech dorazil opravdový obr mezi obytnými vozidly, jehož cena dosahuje až 20 milionů korun. Tento luxusní obytňák Concorde Liner 1095 GI, postavený na podvozku Mercedes-Benz Actros, představuje špičku v oblasti obytných aut a jistě upoutá pozornost návštěvníků veletrhu.

Jedná se o obytňák střední třídy, ale přitom velikostí připomínající spíše nákladní automobil, což dokazuje celková hmotnost 18 tun. Co ho odlišuje od ostatních obytných vozidel, je přítomnost garáže pro malé osobní automobil. Filip Guryča ze společnosti Blue Rent, která zastupuje značku Concorde na českém trhu, říká: „Na palubě najdete úžasně prostorný interiér, důmyslně řešenou koupelnu s odděleným pohodlným WC. Vůz je vybaven vším, na co jsme zvyklí z domova – včetně pračky a myčky nádobí.“ Mimo pěkný design, se také pyšní i výbavou splňující veškeré požadavky na #moderní dovolenou.

Cena tohoto luxusního obytného vozidla se pohybuje kolem 800 tisíc eur (20 milionů korun). Veletrh karavanů tak nabízí jedinečnou příležitost prohlédnout si tento skvost v hale číslo 5. Ale ani nižší cenové kategorie nezůstanou pozadu, návštěvníci veletrhu mohou očekávat celou řadu zajímavých vozidel různých značek a úrovní vybavení.

Mezi dalšími novinkami na veletrhu karavanů se objevila i Toyota Proace, která by měla zaujmout zejména milence cestování a rodiny s menším rozpočtem. Pro milovníky karavanů a cestování je tedy letošní veletrh opravdu zajímavým místem se spoustou nových možností a inspirace pro nadcházející dovolenou.

Nechejte se okouzlit světem karavanů a přijďte si prohlédnout nejen obytný obr za 20 milionů, ale také další inovativní a originální karavany, které mění i způsob, jak na dovolenou jezdíme. Ve stánku značky Concorde se můžete poradit i s odborníky, kteří pro vás připravili speciální akce a slevy. Během veletrhu nezmeškejte též zajímavé přednášky, diskuze a workshopy pro účastníky a navštivte i stánky ostatních vystavovatelů.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy