Velikonoční jarmark: řemeslo, farmy, jídlo a zábava

Radotínský jarmark nabídne bohatý výběr řemeslných výrobků, farmářských stánků, jídla a pití. Budou zde dekorační předměty, bio kosmetika, kožené doplňky a hračky pro děti.


Radotínský jarmark se blíží a všechny srdečně zveme na tuto nesmírně populární akci. Připravte se na návštěvu bohatou na vzrušující bazar řemeslných výrobků, farmářských stánků a jídlo a pití na nejvyšší úrovni. V nabídce bude široká paleta zboží, které si oblí?í každý návštěvník a jeho rodina.

Nechte se okouzlit krásou jarních sazenic a květin, které obživnou váš domov nebo zahradu. Pro milovníky Velikonoc bude připravena široká nabídka dekoračních předmětů, včetně kraslic, které účinně vystihují atmosféru tohoto svátku. Pokud preferujete umělecký předmět, budou zde k dispozici různé typy šperků, keramiky a originálního oblečení.

Pro ty, kteří chtějí podpořit ekologický způsob života, bude na jarmarku i prodej bio kosmetiky, kožených doplňků, recyklovaných výrobků a hraček. Pestrý výběr pro všechny věkové kategorie a zájmy.

Mimo dokonalý zážitek pro návštěvníky bude také pamatováno na zábavu pro děti. Připraveny budou zážitkové dílničky, které umožnují vytvořit si vlastní velikonoční pomlázky nebo zajímavé umělecké výtvory. Děti si mohou také osvojit nové dovednosti, jako je žonglování a tanec, což přináší zábavu pro celou rodinu.

Pro milovníky gastronomických zážitků bude mimo jiné možnost ochutnat oficiálně nejlepší medovinu na světě a pivo z místního pivovaru Chříč. Laťka kvality chutí je neustále zdokonalována a účastníci jarmarku si tak užijí to nejlepší z tradičních českých i jiskřících novinek.

Celý Radotínský jarmark bude provázen živou hudbou odskakovacích umělců, kteří vytvoří skvělou atmosféru pro celou komunitu. Přijďte, oslavte jaro, podpořte místní řemeslníky a farmáře a zažijte radost a nadšení, které tento jarmark nabízí. Srdečně Vás zveme!


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy