Velikonoční tvořivé dílny a zábava pro děti

24. března proběhne Velikonoční jarmark v DDM Modřany – Herrmannova. Akce plná veselí, tvoření a zábavy pro děti i dospělé, s tematickými dílnami, vystoupeními a dramatickým workshopy.


V neděli 24. března ožije DDM Modřany – Herrmannova velikonočním veselím a tvořivostí. Pro děti i dospělé je připraven pestrý program doprovázený zajímavými a zábavnými aktivitami. Tento celodenní akce, který se nese v duchu oslavy jara a velikonočních tradic, slibuje nabíjet energii nejen nejmladším návštěvníkům. Přijďte si užít nezapomenutelný den plný zábavy, tvoření a nových zážitků s celou rodinou.

Pořadatelé Velikonočního jarmarku připravili pro děti celou řadu tematických dílen - od kraslic, přes velikonoční výzdobu až po výtvarné aktivity. Na své si přijdou i dospělí, kteří se mohou přidat k tvořivému procesu nebo se pokochat pestrým výběrem dekorací a dárků. V případě příznivého počasí bude pro návštěvníky otevřena i rozhledna, která nabízí krásné výhledy na okolní krajinu.

Během odpoledne se mohou děti těšit na vystoupení svých vrstevníků z tanečního a dramatického kroužku, které určitě vykouzlí úsměv na tváři každého diváka. Navazující dramatický workshop pak nabídne možnost vyzkoušet si divadelní dovednosti v praxi a stát se na chvíli součástí pestrého světa divadla.

Velkou radost udělá dětem jistě i malování na obličej, které dodá této veselé akci další rozměr. Ať už se rozhodnou proměnit v roztomilého zajíčka nebo třeba v nějakého oblíbeného superhrdinu, neomezená fantazie a kreativita z tohoto dne udělají neopakovatelný zážitek.

Na konci Velikonočního jarmarku si děti odnesou nejen radost z nových zážitků, ale i vlastnoručně vyrobené výrobky, které jim budou připomínat tento nevšední den strávený s rodinou a přáteli. Přijďte si užít nejen zábavu, ale i příjemnou atmosféru a sdílení radosti z tvoření a objevování nových věcí.

Akce Velikonoční jarmark se bude konat v neděli 24. března od 14:30 do 17:30 v DDM Modřany – Herrmannova. Pro zájemce doporučujeme přihlásit se, aby získali místo na tvořivých dílnách. Omezený počet vstupenek bude k dispozici na místě. Nepropásněte tuto jedinečnou příležitost prožít krásné společné chvíle s rodinou a společně oslavit jarní svátky.


ČNSO studio

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy