Beauty & fashion akce 2022: Co si nenechat ujít?

Milovníci beauty a fashion světa, slyšte. Do konce roku sice zbývá už jen pár měsíců, nicméně i během nich se chystá několik zajímavých akcí nejen v Praze, ale třeba i v krásné Olomouci. Připravte si diáře a zjistěte, které eventy si nesmíte nechat ujít.


Veletrh Beauty Forum Praha

Novinky z kosmetického světa, nejlepší kosmetické i vlasové společnosti a více než 3 tisíce beauty profesionálů na jednom místě, to je veletrh Beauty Forum. Další ročník se uskuteční 12. a 13. listopadu 2022 v Praze v prostorách Křižíkových pavilonů.

Beauty Forum rozhodně patří k těm prestižnějším beauty veletrhům v Evropě. Je určený jak pro koncové zákazníky, tak pro firmy či oborové podnikatele, kteří si chtějí rozšířit svou obchodní síť i obzory o nejrůznější novinky na trhu. Mezi stánkaři najdete pouze kvalitní značky s ověřenými produkty, což je jeden z aspektů, na nichž si veletrh zakládá.

Pokud pro vás beauty svět představuje něco víc než jen denní krém a řasenku, tuto akci si určitě nesmíte nechat ujít.

Czech Fashion Night Olomouc

Přední návrháři z Česka i ze zahraničí se potkají 12. listopadu v historické Olomouci, kde proběhne další Czech Fashion Night. Barokní budova jezuitského konviktu se promění v přehlídkové molo a vy tak budete mít šanci spatřit úchvatná díla nejen našich módních návrhářů. Kousky ze své dílny představí například Petr Kalouda, Yvona Leitner, Anna Morgun nebo třeba Olga Rusakova. Propojení módy a barokních prostor dá vzniknout luxusní události s nezaměnitelnou atmosférou.

MINT Market Příbram

Pokud vás baví nejen svět módy a kosmetiky, ale i designu celkově a Příbram nemáte příliš z ruky, určitě zavítejte na MINT Market. V Divadle Antonína Dvořáka se 5. listopadu budete moci seznámit se 40 tvůrci, kreativci i designéry z celé České republiky i Slovenska. K vidění i k mání budou originální šperky, designové produkty, bio kosmetika nebo třeba svíčky.

Návštěvu marketu můžete spojit s výletem do největšího historického muzea u nás a navštívit i Svatou Horu u Příbrami. Příbram je jen hodinku autem od Prahy a vstup na akci je zdarma.

Zdroj textu: Inzerent
Zdroj obrázku: Ekaterina Jurkova / Shutterstock.com

Autor: RegionPraha Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy