Toyota Víkend se zaměří na malá SUV

Nejprodávanější vůz světa Toyota Corolla v letošním roce dostala podobu SUV, díky čemuž dokáže uspokojit ještě více zákazníků s různými potřebami.


Toyota Corolla Cross je menší SUV ideální pro mladé rodiny, které žijí aktivním životem. A konečně dorazila na český trh. Během Toyota Víkendu si ji proto zákazníci mohou nejen vyzkoušet, ale také pořídit za výhodnější cenu.

Přestože cenová zvýhodnění obvykle platí ještě nějakou dobu po Toyota Víkendu, tentokrát si dealeři připravili ještě speciální nabídky jen pro ty, kteří v sobotu či v neděli opravdu dorazí do showroomu.

Akční nabídka se přitom vztahuje také na další novinku, kterou je Yaris Cross, mladší, ale větší bratr oblíbeného Yarisu. Obě tato auta se pyšní několika oceněními - Yaris Cross se letos stal nejlepším městským autem roku, a Toyota Yaris se loni stala vítězem evropské ankety Auto roku.

Pořídit výhodněji teď lze také nejmenší model od Toyoty, který se ale s novou generací stal pohodlným crossoverem - Aygo X. A za příjemnou cenu je teď také designově zřejmě nejodvážnější městský crossover Toyota C-HR. Všechny tyto modely mají navíc aktuálně dobrou dostupnost a kratší čekací doby.

Zmíněné, ale i všechny ostatní vozy z nabídky Toyoty lze pořídit přes výhodný operativní leasing KINTO One, což je vlastní služba automobilky Toyota a je určená fyzickým i právnickým osobám. Auto se díky němu stává dostupnějším - nemusíte jej totiž vlastnit, jen platíte měsíční poplatek, který zahrnuje například i servis, a užíváte si cestování. O vůz se po celou dobu trvání leasingu stará Toyota. Smlouvu KINTO One lze uzavřít až na 60 měsíců. 

Toyota Víkend proběhne 26. a 27. listopadu u všech autorizovaných partnerů.

Poznámka redakce: pokud plánujete nákup nového vozu a hledáte tip na nejlevnější nová auta v České republice skladem (bez ohledu na značku vozu), pokračujte na stránku Nejlevnější nová auta v ČR.

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy