ČEZ Prodej snižuje ceny fixací elektřiny a plynu

ČEZ Prodej snižuje ceny fixací elektřiny a plynu, což přinese úsporu až 12 % pro zákazníky využívající fixované produkty. Tříletá fixace elektřiny bude mít průměrnou cenu 3 257 Kč/MWh, ve třetím roce dokonce pod 3 000 Kč/MWh. Poklesy cen energií na trhu mohou přinést další úspory zákazníkům.


Společnost ČEZ Prodej pokračuje ve zlevňování svých produktů a posiluje svou pozici jednoho z nejlevnějších dodavatelů energií na českém trhu. Největší dodavatel energií v Česku výrazně snižuje ceníky fixací u elektřiny i plynu, což přinese úsporu až 12 % pro zákazníky, kteří využijí nabídky na fixovaných produktech.

Podle generálního ředitele ČEZ Prodej, Tomáše Kadlece, společnost plánuje tento rok pokračovat ve strategii promítat pokles velkoobchodních cen energií do ceníků pro své zákazníky a přichází s dalším velkým zlevněním. Fixované produkty byly naposledy zlevnění v listopadu loňského roku, kdy ČEZ Prodej uvedl na trh nejlevnější tříletou fixaci jak pro elektřinu, tak pro plyn.

Nyní, díky dalšímu poklesu cen na burze, upravuje společnost tyto ceníky ještě níže. Zákazníci, kteří si zvolí tříletou fixaci elektřiny, se dostanou na průměrnou cenu 3 257 Kč za MWh a ve třetím roce fixace až na výrazně nižší cenu pod 3 000 Kč za MWh, což je aktuálně nejlevnější nabídka na trhu.

Produkty jsou nabízené jak pro stávající zákazníky, kteří chtějí prodloužit své smlouvy, tak pro nové klienty a také pro zákazníky na produktu na dobu neurčitou. V průběhu loňského roku zlevnil ČEZ Prodej celkem čtyřikrát a již jednou letos.

Na trhu s energiemi lze očekávat další poklesy cen, což by mohlo zákazníkům přinést ještě více úspor v příštích letech. ČEZ Prodej je důkazem toho, že inovativní a konkurenční nabídka může přinést výhody jak pro zákazníky, tak pro dodavatele energií.

Zákazníci si začali v loňském roce opět hromadně vracet k fixovaným produktům, což svědčí o tom, že na trhu je stále poptávka po stabilních a předvídatelných cenách energií. Aktuálně podíl fixovaných produktů na nově uzavřených smlouvách činí u elektřiny i plynu 60 %, přičemž lidé nejvíce preferují tříleté fixy.


ČNSO studio

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy